ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Така се снима, ако искаш да приличаш на Адолф Хитлер

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Мартин Димитров, фейсбук

Нямам визия кой е провел републиканското по прокуратурлък в ”Бояна”, само че не се снима по този начин! Или пък, тъкмо по този начин се снима, в случай че искаш да причилаш на Адолф Хитлер, Йосиф Висарионович Сталин и всевъзможни други диктатори. При тях композицията на камерата най-често е под трибуната, с цел да се внушава боязън.

В демократичните общества камерата е ситуирана централно против трибуната. За да можем да гледаме този, който приказва, в очите.

Така че, няма по какъв начин да си заел тази диктаторска поза, и да приказваш за Левски и Линкълн, а още по-малко - да ги цитираш.

Относно хвалбата с телефонните измами. Ами,че те тия баби и дядовци ВЕЧЕ НЕ ГИ ЛИ ИЗХВЪРЛИХА ПАРИТЕ ПРЕЗ БАЛКОНИТЕ В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ? КОЛКО ПАРИ ДА ИМАТ, ТА ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ХВЪРЛЯТ!?

Тази машинация несъмнено цари повече от петилетка. Нормално е, след пет години лъгане, хората да се връзват по-малко. И също по този начин е обикновено да нямат повече какво да хвърлят.

Големият въпрос е: какъв брой са разкритите телефонни измами, има ли наказани, и какъв брой пари са възобновени на жертвите на телефонни измами? Останалото са приказки в диктаторска поза.

Ще отбележа, че хората не заплащат просто заплатите на прокуратурата. ХОРАТА ПЛАЩАТ И " ТУАРЕГ " -А НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР.

Нямам нищо срещу представители на управляващите да употребяват служебни автомибили. Нямам нищо срещу даже да употребяват първокласни, представителни коли. И ИМАМ ТЕЖКО ПРОТИВ ДА ПОЛЗВАТ ДЖИПОВЕ ЗА НАД 200 БОНА! Малко невзискателност би трябвало да има, въпреки всичко - купи си един прекрасен " Тигуан " с всички екстри, купи си един супер наточен " Хюндай ", шкодите също са хубави, какво е това комплексарско изхвърляне, не е истина просто. Видиш власт, па се метнеш в кола за 200 бона. Това е толкоз непристойно.

Иначе, не мога да оценя значимостта на събитието. На него не се сподели нищо за " Осемте Джуджета ", нищо за записите, в които най-вероятно приказва премиера, нищо за чекмеджетата.

Не одобрявам да има избор на престъпност. Както е значимо да се бори битовата такава, както е значимо да се води същинска борба с дилърите на дрога, по този начин е значимо да се бори и онази мутренска престъпност, която унищожи страната ни.

Усещането е, че тя не просто не се бори, а се прикрива. И се неглижира с ориентиране на внимане към битовата престъпност.

Да се приказва за " медийни бухалки " в случай, че прокуратурата раздава правораздаване през медиите, това просто не е съществено и е извънредно надменно.

А цялостното чувство, което се опита да внуши събитието е, че Гешев, Филчев и скъпи посетители като Марешки и народните представители от Движение за права и свободи са поръчител за справедливостта в страната. Ами, няма по какъв начин да стане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР