ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата

...
ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата
Коментари Харесай

Висш служител на националната сигурност малтретирал брутално съпругата и двете си дъщери

ФАКТИ огласява журналистически следствия от разнообразни медии, тъй като поддържа свободата на словото.
На 23 май журналистът Светослав Цанов, който понастоящем показва своите разкази в YouTube, разгласява смразяваща история за домашно принуждение от татко към неговата брачна половинка и двете им деца. Видеото е озаглавено „ Апартаментът на ужасите “

Насилието към нея било в това число полово, споделя майката, която излиза с лицето си, с цел да опише за ужаса. Бащата малтретирал и двете си дъщери, споделя тя и споделя по какъв начин огромното ѝ дете било постоянно гонено от у дома нощем по пижама да спи на пейката пред блока на -20 градуса и да яде от контейнера. Момичето било единствено на 4 годинки.

Историята е разказана в подтекста на „ пандемия в пандемията “ – възходящото домашно принуждение по време на локдауните у нас. Цанов приканва персонално служебният министър Бойко Рашков да се ангажира с дейности против бруталното принуждение, с цел да се прескочат стълбицата на корупцията, която се твърди, че попречва пълноценното следствие на случая.

Майката Мая даде в това число записи, на които се чува по какъв начин децата ѝ пищят и плачат.

На един от записите се чува по какъв начин бащата споделя на щерка си: „ Ето на, в този момент най-малко знам, че си засегната “, а детето отвръща: „ Ще повърна кръв “. Твърди се, че детето тогава е на 4 години, а тежестта на бащата е 140 кг.

„ В началото беше душевен тормоз “, споделя майката и добавя: „ Не се прибираше вечер, прибираше се сутринта два, три, четири пъти в седмицата. Изневери, такива неща. Започна да изпочупва покъщнината, хвърляше бутилки по мен, до момента в който аз бях бременна с първото дете “.

Тя изясни жестокостта на някогашния си брачен партньор с принуждение в детството му, което идвало от неговия личен татко и сподели, че огромното дете на съпрузите е най-потърпевшо от насилието. „ Беше на към три годинки, когато стартира да я бие. След това боищата започнаха да стават много съществени “.

Майката споделя и по какъв начин съседите чували всичко, само че не реагирали. Идвали на идващия ден да ревизират дали са живи и здрави. „ Докато се случва това нещо никой не се обажда в полиция, тъй като ги е боязън. Когато се обадиш в полиция, би трябвало да си кажеш имената и адреса. След това, когато насилникът попита, те са задължени да му кажат кой се е обадил “, сподели тя.

Майката даже описа, че втората щерка на съпрузите е резултат от обезчестяване. „ Бяхме като едни пандизчии в Козлудий в този апаратамент. През цялото време ни унижаваше. Тогава си събрах багажа. Понеже няма по какъв начин да си потегли от Козлодуй – няма превоз, помолих един негов другар да ни закара с колата си до Мездра и оттова да си хвана влака за Добрич. Заплахите тогава бяха, че сега, в който аз изляза от вратата дружно с детето, той ще ме разгласи за общодържавно търсене, че съм отвлякла детето “.

Бащата бил ученик на Академията в „ Симеоново “, споделя майката Мая. Работи за националната сигурност в АЕЦ Козлодуй. Майката твърди, че всичките ѝ опити да потърси подпомагане от органите за правосъдие били след това следени от бащата поради връзките му със службите, в това число следствията в Прокуратурата.

Майката дава и запис, в който децата описват по какъв начин били полово измъчвани от татко си. Става ясно, че децата били упоявани, когато това се е случвало. Голямата щерка била на 5 година, а дребната – на 3. Съдът обаче постановил, че блудничество няма. Сега бащата желае да му бъде върнато правото да взима децата си с преспиване.

Целия роман можете да видите във видеото:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР