Европейската асоциация на пилотите (ЕСА), която представлява 40 000 европейски

...
Европейската асоциация на пилотите (ЕСА), която представлява 40 000 европейски
Коментари Харесай

Най-добрите и най-лошите авиокомпании в Европа според пилотите

Европейската асоциация на водачите (ЕСА), която съставлява 40 000 европейски водачи от 33 страни от Европейски Съюз, изиска от повече от 5700 свои членове да оценят своите работодателите си, техните обществени стандарти и условия на труд.

Въз основа на отговорите им, европейските самолетни компании се класират от „ обществени “ до „ несоциални “.

Пилотите на 136 самолетни компании дават своята оценка за договорни съглашения, права на посланичество, баланс сред професионалния и персоналния живот, качеството на корпоративната просвета и общото задоволство, наред с други неща. Като цяло те правят оценка обществените стандарти и изискванията на труд на своите самолетни компании по канара от 0 до 100 точки от тяхна позиция, употребявайки 25 критерии.

С резултат от 0 до 19 точки ECA прави оценка самолетната компания като „ обществено незадоволителна “. Авиокомпаниите с точки от 20 до 39 се смятат за „ обществено несъответствуващи “. Авиокомпания с 40 до 59 точки се смята за „ обществено допустима “, до момента в който самолетните компании с 60 до 79 точки се назовават ​​„ обществени сътрудници “. Над 80 точки е класификацията „ обществени отличници”.

Ето кои са най-хубавите и най-лошите самолетни компании от позиция на водачите.

Най-добрите самолетни компании

Air France си обезпечи челното място в класацията с 98 точки, което е единствено с две точки под вероятния най-много. Повече от 200 водача гласоподават за рейтинга й и дават на самолетната компания приблизително 99 точки за „ връзките сред чиновник и шеф “ и „ договорните съглашения “.

„ Удовлетвореност на чиновниците и баланс сред професионалния и персоналния живот “ получават 96 точки. Правилата за възнаграждение, полетно време и общественият разговор се правят оценка сносно от водачите на Air France.

Ето и класацията:

Air France: 98 точки

Condor, Widerøe, Martinair и Novair: 97 точки

Lufthansa City, Norwegian Air Ambulance, Chc Helikopter Service, KLM: 96 точки

DEA Aviation, Air Dolomiti: 95 точки

Transavia: 94 точки

Icelandair, Austrian Airlines, SATA / Azores Airlines: 93 точки

Най-лошите самолетни компании

Olympus Airlines е в дъното на класацията единствено с осем точки. Само един водач обаче прави оценка гръцката самолетна компания, тъй че резултатът не е внушителен. NyxAir е на предпоследно място, тук също гласоподава единствено един водач.



Според допитването ето кои са най-лошите самолетни компании:

Olympus Airlines: 8 точки

NyxAir: 9 точки

Hibernian: 10 точки

SmartLynx: 15 точки

Gainjet, Heliscan, IJM, Tayaran Jet: 16 точки

Avion Express, Valair Private Jets: 17 точки

Анкетата

Резултатите от изследването се основават на субективния опит на водачите, заради което класирането на самолетните компании, оценени единствено от един водач, не могат да се одобряват за аршин. Освен това изследването е извършено по време на пандемията, която води до съкращения, непрекъсната неустановеност за работните места и фрапантни съкращения на заплатите.
,
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР