Евентуално завръщане на Великобритания в Европейския съюз, който тя напусна

...
Евентуално завръщане на Великобритания в Европейския съюз, който тя напусна
Коментари Харесай

Тони Блеър разкри! Исторически думи за UK и Путин

Евентуално завръщане на Англия в Европейския съюз, който тя напусна след референдума за Брекзит през 2016 година, не може да се случи, преди да изминат доста години, съобщи някогашният английски министър председател Тони Блеър, представен от Франс прес, ДПА и Българска телеграфна агенция.

Този въпрос " принадлежи на едно бъдещо потомство. Мисля, че това е действителността ", акцентира Блеър пред европейски осведомителни организации в изявление от офиса на своя Институт за световни промени в центъра на Лондон.
-->
69-годишният някогашен водач на Лейбъристката партия се противопоставяше изрично на Брекзит, в това число по време на акцията си в Северна Ирландия, с цел да предизвести за последствията от излизането от Европейски Съюз за мира в провинцията.

" Мисля, че дебатът в Обединеното кралство сега е по-скоро за това до каква степен желаеме да възстановим мощните си връзки с Европа, което съгласно мен би трябвало да създадем, и се надявам, че лейбъристите също мислят по този начин ", добави Блеър. " Мисля, че можем да създадем доста дружно ".

Коалиционните сили, влезнали в Ирак и свалили Хюсеин, не могат да бъдат сравнявани с съветските сили, нахлули в Украйна, която е " страна с демократично определен президент, който, доколкото ми е известно, в никакъв случай не е започвал районен спор, нито е правил експанзия против съседите си ", акцентира някогашният английски министър председател.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР