Ето я ежеседмичната доза нови музикални парчета и филмови трейлъри

...
Ето я ежеседмичната доза нови музикални парчета и филмови трейлъри
Коментари Харесай

Злият план на Рене Зелуегър, семейните войни на Ан Хатауей и още

Ето я ежеседмичната доза нови музикални части и кино филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Кралско завръщане



Florence + The Machine издадоха първи сингъл от много време насам и по всичко проличава, че ни чака нов албум! Песента “King” е провъзгласена за Глава 1 и с небесните си вокали Флорънс Уелч споделя за упованията към edna жена, опълчени на нейните потребности . Драматичното видео е режисирано от Отъм де Уайлд, а Райън Хефингтън, дълготраен хореограф на видеата на бандата, и тук реализира своята магия.

Калифорнийски фантазии



Ако поп рок класиката “California Dreamin'” от 1965 година се беше преродила в наши дни, то щеше да звучи като “West Coast” . Новият сингъл на OneRepublic пристигна с новината за северноамериканското им турне (а в България по кое време?!) е ария за тези божествен кътчета, за които си мечтаем през студените дни . Заради заразителното си звучене ще го слушаме даже на път към някоя друга дестинация и в очакване на нов албум от групата – нищо че “Human” излезе през лятото на 2021 година след дълго закъснение и нищо чудно през това време да са събрали материал що се касае за още един.

Вечната муза



След като си взе време около раждането на второто си дете, Мария Илиева наподобява подготвена да се завърне на музикалната сцена. „ Любов “ e първата ѝ напълно авторска ария , която се ражда още предходната пролет, а музикантите, работили по записа, вземат участие и във видеото към парчето – маестро Живко Петров (клавишни), Веселин Веселинов – Еко (китара), Димитър Семов (барабани) и Христо Танев (чело). В фрагментите на видеото, режисирано от Валери Милев , откриваме класическа Мария Илиева – женствена, нежна и стилна.

КИНО

Стимул за живот



Помним Нуми Рапас от истинската шведска екранизация на трилогията „ Момичето с драконовата татуировка “, както и холивудски заглавия като „ Шерлок Холмс: Игра на сенки “, „ Прометей “ и други Сега актрисата е с основна роля в постапокалиптичния екшън “Black Crab” , където играе един от шестима военнослужещи, пренасящи през замръзналите води тайнствен обект, нужен, с цел да постави завършек на война. Мисията е самоубийствена, само че в бежански лагер край крайната точка е открита щерка ѝ, а това е задоволителен претекст за една майка да рискува живота си. Как ще приключи тази жертва, гледаме от 18 март в Netflix.

Ние против всички



Новият филмов откъс на сериала “WeCrashed” повдига по-високо завесата на връзките сред една двойка, построила и унищожила бизнес за милиарди . Адам и Ребека Нойман основават компания, предлагаща решения за споделени работни пространства, само че скоро егото и конкуренцията посред им взимат връх и дават начало на война вкъщи и против света. Как не се ръководи, когато си поделяш работата с колегата, разбираме от Ан Хатауей и Джаред Лето в деветте епизода на AppleTV+, които стартират от 18 март.

Зъл разум



Рене Зелуегър е неузнаваема в първата си роля след облика на Джуди Гарланд, с който си завоюва втори „ Оскар “. Тук тя играе Пам Хъп , наказана до живот за ликвидиране и хипотетичен причинител на друго, което е съществена тематика в сериала “The Thing About Pam”, основан на подкаст за действителни престъпни случаи. Шестте епизода стартират по NBC от 8 март, с цел да опишат историята на мистериозно убита в дома си жена . Докато основен обвинен е мъжът на жертвата, нейната другарка и съседка Пам става част от правосъдния развой, криейки по-дълбок злобен план в цялото закононарушение.

ОЩЕ

Блясък на занимателен каданс



Обичаме Glambot-а, зад който стои режисьорът Коул Уолисър и помощник на E!News . Той постоянно е на аления килим за по-важните събития от сезона, а Наградите на актьорската колегия (SAG Awards) не направиха изключение. За да увековечат наличието си на церемонията в няколко фрагмента на занимателен каданс, пред камерата застават Хелън Мирън, Росарио Доусън, Ванеса Хъджънс и още звезди, а най-хубавите визии от вечерта вижте в галерията.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР