Естонският премиер Юри Ратас препоръча на гражданите на страната по

...
Естонският премиер Юри Ратас препоръча на гражданите на страната по
Коментари Харесай

Премиерът на Естония: Не празнувайте Коледа заради вируса

Естонският министър председател Юри Ратас предложи на жителите на страната по опция да анулират празнуването на Коледа поради ковид, заяви ТАСС.
" Всякакви коледни и други вечеринки би трябвало да бъдат анулирани и образец може да даде публичният бранш ", сподели Ратас на конференция.
 В Германия следва Коледа на смени В Германия следва Коледа " на смени "
Германският комисар по грижите за заболели и немощни лица Андреас Вестерфелхаус посъветва фамилиите да честват Коледа " на смени " тази...
Той разясни, че държавното управление още не е съгласувало какви спомагателни ограничавания да вкара, само че може да го направи още идната седмица. Според Ратас обстановката в Естония с разпространяването на ковид е сериозна.
По думите мукакто в Естония,така и в балтийските страни като цяло. " Ситуацията за няколко седмици може да прерасне в рецесия, в случай че не успеем да спрем разпространяването (на инфекцията). Своя принос би трябвало да даде както частният бранш, по този начин и всеки обособен човек ", уточни Ратас.
До края на годината държавното управление на Естония възнамерява да отпусне 880 000 евро за проучвания, свързани с ковид.
 
 Изненадващ почивен ден по Коледа Изненадващ почивен ден по Коледа
С приближаването на края на годината от ден на ден се замисляме какви празници предстоят. От една страна - с вяра да починем от напрегн...
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР