Иновативна танцова програма помага на хората със синдром на Даун

...
Иновативна танцова програма помага на хората със синдром на Даун
Коментари Харесай

Танцова програма осигурява артистично изразяване и подкрепа за хора със синдром на Даун: „Танцът е нашият универсален език“

Иновативна танцова стратегия оказва помощ на хората със синдром на Даун да изградят по-силно възприятие за себе си и общността посредством творчество, съдействие и съчувствие.

Ани Грифит и Сари Анна Томас стартираха организацията с нестопанска цел Down for Dance през 2017 година В момента тя обслужва към 200 студенти в 22 щата. 

„ Започнах Down for Dance, тъй като имам брат, Сам, със синдром на Даун “, сподели Грифит. „ Израствайки с него, в действителност видях, че няма доста от този вид стратегии за тази популация. “

Центрове за надзор и предварителна защита на болесттите. Подобно на доста бебета, родени със синдром на Даун, Сара Дженсън трябваше да претърпи голям брой интервенции – два пъти за сърдечни недостатъци и още два пъти на очите. Всички интервенции са били преди да навърши 3 години.

„ Тя има ревматоиден артрит. Защо минава в ремисия и за какво се обостря? Тя има проблеми с щитовидната жлеза, тъй че просто жонглира с всичко разнообразни неща, които се появяват “, сподели Линда Дженсън.

Но частично богатство...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР