Естония въвежда забрана за внос на санкционирани стоки от Русия

...
Естония въвежда забрана за внос на санкционирани стоки от Русия
Коментари Харесай

На естонците им забраниха да внасят водка и столове от Русия

Естония вкарва възбрана за импорт на глобени артикули от Русия за физически лица, описът включва такива артикули като водка и столове , следва от известието на данъчното и митническото ръководство на републиката, представено от Лента.ру.



Говорим за артикули, които носят на Русия „ основни доходи “ и оказват помощ за финансирането на разноските за военна интервенция, написа изданието. От 10 юли жителите няма да могат да внасят в Естония алкохол с мощ под 80 градуса - с изключение на водка, това е и бира, вино, уиски, ликьори и други спиртни питиета . Също по този начин ще бъде невероятно да се донесат дърва и дървени артикули, мебели и торове, разяснява Лента.ру.

На 17 юни съседката на Естония, Финландия, вкара възбрана за импорт на петролни артикули от лица от Русия в кутии и други контейнери. От митниците обясниха, че решението е поради наложените при започване на месеца европейски наказания.

Налагат се ограничавания върху директната или непряка покупка, импорт или трансфер на петролни артикули от Русия. Сега горивото може да се внася единствено в резервоара за гориво, написа Лент.ру

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР