Еротичните игри за двойки стават все по-популярни. Днес ще ви

...
Еротичните игри за двойки стават все по-популярни. Днес ще ви
Коментари Харесай

Еротични игри? А защо не?

Еротичните игри за двойки стават все по-популярни. Днес ще ви представим някои от тях, с цел да ви вдъхновим за нови интимни достижения!

Стрийп покер

Стрийп покерът, несъмнено, е класическа еротична игра за двойки. Но не всеки харесва покера и знае разпоредбите. Ако участниците са в въодушевление за развлечение, в случай че са изпълнени с страсти, това несъмнено ще " вдигне градуса " на вечерта. Дрехите на участниците могат да бъдат сложени на масата като залог или пък губещият да отстрани една част от тях. Друг вид е спечелилият да реши кой участник ще се съблече. И несъмнено, можете да изберете да играете и друга игра на карти. Само би трябвало да е някоя, която се играе бързо. Обикновено никой не харесва непотребното проточване.

Шише

Тази игра е позната на всички най-вече от ученическите дни. Играехме на шише, с цел да получим целувка от мечтания човек. Но в еротична игра за двойки е разрешено повече. Принципът е същият - сядате в кръг и оставяте малко място в средата за празна бутилка. След това първият участник задава сексуален въпрос и завърта бутилката. Този, към който сочи гърлото на бутилката, би трябвало да отговори на въпроса. Ако той или тя не желае да направи това, тогава той или тя ще би трябвало да съблече част от облеклото си.

Истина или събличане

Тази игра също се основава на въпроси и отговори: единият пита, другият дава отговор. Но тук самият питащият може да избере индивида, който да отговори на въпроса. Ако не желае да даде отговор, би трябвало да съблече дреха. Фактът, че питащият може да избере самия човек, дава забавни благоприятни условия. Например, в случай че момчетата изберат едно и също момиче да дава отговор, играчите ще имат опция да научат доста неща за нея или да я съблекат.

Игри със зарове

Игрите със зарове в еротичния си вид също са доста известни. За тях бяха особено основани кубчета с думите " врат ", " гърди ", " ръка " и така нататък Върху втората група кубчета са написани думи, които подсказват деяние: олизване, целувка и други сходни. Играчът хвърля двата зара и извършва задачата. Ако играете двама, ясно е кой какво би трябвало да прави. Но в случай че сте повече, тогава можете да вземете елементарен зар и според от това дали е хвърлено четно или нечетно число, играта следва своя ход. С напредването си играта става все по-гореща и смела. И е доста вълнуваща за всички участващи.

Сляпа крава

Сляпата крава също може да бъде доста еротична игра. Участникът е със завързани очи и би трябвало, да вземем за пример, да допре колегата си измежду всички участници. Тази игра е чудесна за развлечение на повече от една двойка. Може и да се играе по-дискретно, да вземем за пример, различаване на сътрудник единствено по лицето, ръцете или горната част на тялото. Всеки, който е играл тази игра, знае, че дамите доста обичат да демонстрират храброст и да работят по- нападателно. Някои прокарват ръка сред краката, тъй като имат вяра, че точно на това място е най-лесно да разпознаят колегата. И несъмнено, постоянно можете да ограничите играта единствено до избрани елементи от тялото.

Източник:  

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР