Емоционален, страстен, непредсказуем - Скорпионът рядко би се замислил за

...
Емоционален, страстен, непредсказуем - Скорпионът рядко би се замислил за
Коментари Харесай

Звездите за него – мъжът Скорпион

Емоционален, буен, непредсказуем - Скорпионът рядко би се замислил за следствията от постъпките си, само че това никога не отблъсква близките, а по-скоро става противоположното...
Той безусловно излъчва силата на своя нарцисизъм - на по-голяма част от дамите той работи напряко хипнотично, само че за благополучие се намират и такива дами, които имат имунитет против неговата обаятелност. 
 Каква е връзката сред жена Козирог и мъж Скорпион Каква е връзката сред жена Козирог и мъж Скорпион
Мъжът Скорпион и дамата Козирог са солидна двойка. Може би няма да са от най-романтичните, само че сполучливо ще преодоляват компликациите. И два...
Следователно би трябвало да кажем, че няма да навреди, в случай че мъжът Скорпион носи на своя врат табелка с надпис: " Внимание, високо...много високо напрежение " или пък " Не пипай, рисково за живота ". Тези, които желаят единствено да пофлиртуват с него е по-добре да си останат на по-далечно разстояние от този мъж и да не си вършат опити на игра с огън. Тяхната половост е дремеща, както дреме задремал вулкан, само че този вулкан може да се пробуди във всяка една минута.
Представителят на тази зодия е изцяло уверен в себе си, че когато жена каже " не ", това в действителност значи " да ". Заради това всяка жена би трябвало да бъде готова, че той не би отстъпил за нищо на света, до момента в който не пристигна моментът на получи всичко, което желае. Дълбоко в душата на мъжът Скорпион съществува фраза " Всичко или нищо " и постоянно се досеща за нея, само че в последна сметка интензивно той употребява единствено първата част от изречението.
Този мъж е доста злопаметен и в никакъв случай не би не запомнил или дал прошка нещо неприятно, което някой му е предизвикал, а това е главната причина по извънредно елементарен метод да си основава врагове. Във всеки един спор той е нападателен и рисков, даже на моменти нечовечен съперник и най-добре помислете 10 пъти, преди да се решите на спор против него, без значение дали става дума за жилищния вход в който живеете, в офиса на компанията или някое заведение. Възстановяването на " мира " по-късно в действителност е доста комплицирано, тъй като Скорпионът просто не знае какво значи компромис или жал.
Много комплицирана задача е да се откри за какво мъжът скорпион постъпва по подобен метод. Въпреки привлекателността си към нейния пол, той доста мъчно би се решил да изневери на своята обичана, в случай че към този момент е избрал такава. Скорпионът е доста спорна натура: поставя неимоверно старания да резервира своята самостоятелност, само че в последна сметка има обезверена потребност от човек до себе си, на чието рамо да се облегне в сложен миг. На този мъж доста постоянно му се случва да ползва така наречен " политика на двойните стандарти ". От една страна, Скорпионът презира слабостите на другите, а от друга - смята своите за нещо напълно обикновено.
 Звездите за него – мъжът Козирог Звездите за него – мъжът Козирог
Непокорни, буйни неукротими - това са мъжете Козирог и са такива персони, с които не трябва да си играете, както на вас ви харесва. Този...
Мъжът Скорпион обича да преобразува своята сила в удоволствия - секс, алкохол...наркотици - с тези неща му се постанова много постоянно да се оправя. За страдание, печалните резултати от тези негови непрекъснати дейности са алкохолна или наркотична взаимозависимост. Ще бъде заслужено да кажем, че той разполага с задоволително воля и сили, с цел да успее да се оправи с такива зависимости: както именития барон  Мюнхаузен, той има способността да издърпа себе си от блатото, в което се е натресъл.
От значително значение за Скорпионите естествено е и тяхната работа - надали някой от тях ще изпадне в еуфория от мисълта, че ще би трябвало да постави физически труд. Представителите на този зодиакален знак умеят доста добре да се концентрират, разполагат с жива фикция, мощна воля, геройство и голяма жадност за предприемачество - по неписано предписание, всичко изброено до тук значи триумф. Ако става дума за вложения и финанси, те могат да се похавалят с чудесни настоятелен похвати, а да се опитате да ги убедите да вземат участие в някое " мръсно " бизнес начинание - това на процедура е невероятно и няма смисъл да се пробвате да го вършиме. Мъжете Скорпион имат един голям минус - пробват се постоянно да решат казуса със скоростта на гръмотевица, с цел да може на мига този проблем да им се махне от главата. Но за жалост, не постоянно сходен метод е сполучлив и неведнъж им докарва още куп бели.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР