Елтън Джон свидетелства в съда в защита на актьора Кевин

...
Елтън Джон свидетелства в съда в защита на актьора Кевин
Коментари Харесай

Елтън Джон защити Кевин Спейси в съда

Елтън Джон свидетелства в съда в отбрана на артиста Кевин Спейси, който е упрекнат в полов тормоз. Той приказва отдалечено в съда и отхвърли показанията на един от обвинителите, който съобщи, че Спейси го е хванал за слабините, когато са пътували дружно в кола за галавечерята на Елтън Джон през 2004 или 2005 година, заяви " Хъфингтън пост ". Преди Елтън Джон в съда се яви брачният партньор на певицата Дейвид Фърниш, който съобщи, че Спейси единствено един път е участвал на церемония бала, който Елтън Джон е провел в дома си в Уиндзор, и това е било през 2001 година Джон твърди, че Спейси е прекарал нощта в дома им след бала, и удостовери, че артистът е купил автомобил Mini Cooper на търга, извършен същата вечер за фондацията на Елтън Джон за битка със СПИН.


63-годишният Спейси е упрекнат в 12 полови закононарушения: седем случая на полово принуждение, три случая на непочтено държание и два случая на принуждаване на разположение да прави секс без негово единодушие. Уточнява се, че то е почнало с " нежелано допиране " и ескалирало до " нападателно опипване ".

Актьорът не признава виновността си. Той назова изказванията на единия обвинител за опипване " чиста фикция " и съобщи, че е имал срещи с другите двама, само че по взаимно единодушие.

Процесът против Кевин Спейси стартира преди две седмици и ще продължи четири седмици в Кралския съд на Саутуърк в Лондон. Изходът от делото ще бъде решен от правосъдно жури, формирано от 12 инцидентно определени членове на обществеността./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР