Елизабет Хърли, която е една от най-красивите и сексапилни жени

...
Елизабет Хърли, която е една от най-красивите и сексапилни жени
Коментари Харесай

Как Елизабет Хърли поддържа божественото си тяло на 55 г.?

Елизабет Хърли, която е една от най-красивите и сексапилни дами в Обединеното кралство, разкри, че поддържа прелестната си физическа форма с домакинска работа.

Британската актриса, която е на 55 години, се майтапи, че " не е влизала в спортна зала от 100 години " и пази формата си, като почиства къщата си с 13 спални в британската провинция, написа life.dir.bg.

" С напредването на възрастта е мъчно да не натрупваш килограми, в случай че не си деен. Дори при почистването на первазите на прозорците се изгарят доста калории, има доста неща, които можем да вършим, с изключение на скучното вървене в залата ", показа звездата от " Призовка за Сара " в подкаста " Пощенски картички от междинната възраст ".

" Навън съм дейна непрекъснато, също така животът ми минава в бягане нагоре по стълбището и носене на движимости, по тази причина си мисля, че горя много калории по този начин ", сподели актрисата.

Тя призна, че по време на локдауна ѝ било мъчно да заобикаля честите хапвания, само че от време на време си разрешавала нещо сладко след разходки на открито, предава Българска телеграфна агенция.

Синеоката красавица добива международна известност, когато е на съвсем 30 години, когато става рекламно лице на козметичните артикули " Estée Lauder ".

Може би някои ще се запитат за какво не по-рано. Отговорът е, че в продължение на години преди този момент, очарователната брюнетка безрезултатно се бори за кариера в Америка и въпреки въпреки всичко да получава основна роля в лентата " Пасажер 57 ", присъединяване ѝ в продукцията не отваря необятно пред нея вратите на Холивуд. Ето за какво тя се връща назад в Англия - решение, оказало се най-хубавото, което в миналото е вземала.

Именно на Острова прави огромния си пробив, който носи със себе си редица оферти за разнообразни функции на огромния екран.

Така на 28 година тя към този момент е известна и има до себе си мъжа-мечта за всички британки - Хю Грант. Именно появяването ѝ с него на премиерата на " Четири сватби и едно заравяне ", облечена в предизвикателната черна рокля на " Versace " със златни безвредни игли, прави усещане на козметичната марка. От тогава насетне те си партнират повече от сполучливо.

Но да бъдеш модел има избрана цена. В предишното тя е споделяла, че поддръжката на тялото ѝ е коствала газираните питиета, хляба, макароните, чипса, пържените изкушения и палачинките, които тя е премахнала от менюто си за непрекъснато. Когато ѝ се прияде нещо от гореизброените храни, Хърли просто пие повече вода.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР