Когато Grand Designs стартира за първи път, водещият Кевин МакКлауд

...
Когато Grand Designs стартира за първи път, водещият Кевин МакКлауд
Коментари Харесай

Grand Designs Кевин МакКлауд споделя причината, поради която никога няма да покаже собствения си дом по телевизията

Когато Grand Designs започва за първи път, водещият Кевин МакКлауд нервно си намерения, че може би „ един геодезист и кучето му “ ще се включат.

Сега шоуто за парцели е на път да отпразнува своята 25-та серия и Кевин признава, че просто не може да си показа живота си без любимеца на Channel 4. Запитан дали към момента обича работата си, той декларира: „ Да, обичам. Правя го. Правя го. Освен това доста се гордея с това, тъй като това не е работа. Това е нещо, което частично съм аз и частично аз съм то. И това е малко като да съм във връзка, не можех да понеса да бъда обособен от нея, в случай че това има смисъл.

„ Ще би трябвало да ме измъкнат от това. “ За благополучие няма догатки за идно наддаване. Сериалът остава извънредно известен. Кевин прибавя: „ Знам, че не е безусловно здравословно, само че аз дефинирам кой съм с работата. “ 64-годишният мъж може да е прекарал четвърт век, ровейки се из невероятните къщи на други хора, само че що се отнася до личните му условия на живот, той остава св...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР