Електронната система за прием на първокласници във Варна отваря тази

...
Електронната система за прием на първокласници във Варна отваря тази
Коментари Харесай

Електронната система за прием на първокласници във Варна отваря тази седмица

Електронната система за банкет на първокласници във Варна отваря тази седмица. Тя ще бъде активнаот 10:00 часа на 15 май до среднощ на 27 май. Първото класиране ще бъде оповестено на 30 май, а записването на признатите деца ще става в интервала сред 31 май и 5 юни.

Обявените свободни места са 3065 в 37 общински учебни заведения.

Заявления ще могат да се подават посредством електронната платформаhttps://school.uslugi.io. На нея са оповестени: система от правила за електронен банкет в първи клас; график на дейностите; информация за учебните заведения, разпределени по административни райони; информация за адресите, включени в прилежащия регион на всяко учебно заведение. Поместени са и оповестените от учебното заведение свободни места. В рубриката „ Често задавани въпроси “ родителите могат да се ориентират за разпоредбите за кандидатстване и записване. Осигурена е техническа опция задграничните жители да подават заявление за банкет на децата си в първи клас непосредствено онлайн в платформата.

Ако при опит за регистрация системата изписва, че няма данни за детето, подаването на заявление се случва на място в Община Варна на адрес бул. „ Осми Приморски полк “ №43, ет. 11, стая 1111 в границите на графика за банкет. Работното време е от понеделник до петък от 9:00 до 12:00 часа и от 14:00 до 17:00 часа.

При зародили въпроси или неясноти родителите могат да се свързват с специалисти от дирекция „ Образование и юношески действия “ на тел. 052/ 820267.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР