На 1 юни Куклен театър – Русе ще зарадва децата

...
На 1 юни Куклен театър – Русе ще зарадва децата
Коментари Харесай

Безплатно представление за Деня на детето в Куклен театър – Русе

На 1 юни Куклен спектакъл – Русе ще зарадва децата на град Русе с гратис зрелище на най-новия си театър „ Маша и Мечока “. Тази самодейност, която към този момент се е утвърдила като традиция, е жест на театъра към дребните фенове, само че техните придружители ще би трябвало да закупят билет за себе си. Местата за 1 юни ще бъдат налични единствено на касата на театъра и се предлага на родителите да се снабдят с билети за празничното зрелище авансово, защото практиката демонстрира, че салонът се запълва доста бързо.

Всяка година театърът провежда безвъзмездни представления по случай Деня на детето. Тази година театърът продължава традицията с още по-вълнуващо предложение – новият театър „ Маша и Мечока “, който дава обещание да достави доста смях и наслада на децата. Всички малчугани са поканени да се насладят на тази обичана приказка, показана от артистите на Куклен спектакъл – Русе.

Важно е да се означи, че както и в предходни години, децата ще могат да гледат представлението гратис, само че техните придружители (максимум 2-ма) би трябвало да закупят билети за себе си авансово. Тази мярка е нужна, с цел да се подсигурява задоволително място и комфорт за всички присъстващи.

Представлението ще се състои на 1 юни, събота, от 11:00 часа, на сцената на Куклен спектакъл – Русе. Билети за придружителите могат да се закупят на касата на театъра. Куклен спектакъл – Русе кани всички дребни и огромни фенове на театралното изкуство да се причислят към това празнично събитие и да споделят дружно насладата и магията на кукленото изкуство в празничния ден.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР