На 24 май около 23:20 часа екип на Второ РУ

...
На 24 май около 23:20 часа екип на Второ РУ
Коментари Харесай

След псувни и заплахи, отправени към полицаи, задържаха трима купонджии

На 24 май към 23:20 часа екип на Второ районно управление (на МВР) - Плевен е отреагирал на получен сигнал за нарушение на нощната тишина в частен дом на плевенската улица " Орлица ". На място чиновниците откриват, че в двора е сложена озвучителна система и четири-пет лица използват алкохол. Компанията е отказвала да спре музиката. Били отправени към органите на реда псувни и закани.

Незабавно към адреса са ориентирани чиновници от ЗЖУ - Плевен. Взети са съответните ограничения за прекратяване на шума и възобновяване на публичния ред.

Нарушителите отказали да дават документи за идентичност и траяли да се държат нападателно, жестоко нарушавайки публичния ред, което се изразявало в псуване, боричкане, опозиция на служите на реда. Това е наложило потребление на физическа мощ и помощни средства за задържане на лицата.

Установена е самоличността им – 44-годишен, 32-годишен, 45-годишен. Тримата са арестувани са за 24 часа по ЗМВР. Сезирана е Районната прокуратура в Плевен.

За безчинство по чл.325, ал.2 от Наказателен кодекс, с първо деяние разпит на очевидец, е стартирано досъдебно произвеждане. Продължава работата проверяващ служител на реда.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР