Електромобилите държат висока цена, както на пазара на нови автомобили,

...
Електромобилите държат висока цена, както на пазара на нови автомобили,
Коментари Харесай

Над 12 хиляди лева струват стоповете на електрическия Hummer

Електромобилите държат висока цена, както на пазара на нови коли, по този начин и на пазара на използвани, като това нормално се дължи на технологиите и батериите, които се употребяват в тях, до момента в който обичайните елементи са на сходни цени на тези при стандартните коли. Оказва се, че това не важи в цялостна степен за новия Hummer EV, който може да се похвали с много солена цена за своите стопове, разкриват сътрудниците ни от The Drive.



Според ценовата листа на General Motors, един стоп за новия Hummer EV коства тъкмо 3045.48 $ или към 6090 лв.. Проста математика демонстрира, че при потребност от промяна на двата стопа ще са ви нужни над 12 хиляди лв., а единствения вид все още е взимане на части от формалното посланичество, заради очевидната липса на сходни коли по автоморгите.



Не се съмняваме, че напълно скоро ще бъдат открити други възможности на светлините, откакто подмяната на двата стопа дружно с труда и таксите за него коства към 14 хиляди лв.. Едва ли ще е изненада за някой, в случай че кажем, че светлините на Hummer не са просто червени пластмаси с крушки вътре, а в действителност са много софтуерна платка с процесор, само че въпреки всичко цената ѝ остава не толкоз удобна за нещо, което се чупи относително елементарно и постоянно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР