Мъж, който споделя ежедневните си пътувания до работа в Лондон

...
Мъж, който споделя ежедневните си пътувания до работа в Лондон
Коментари Харесай

Мъж, който всеки ден взема самолет за работа, разкрива защо просто не се мести в Обединеното кралство

Мъж, който споделя ежедневните си пътувания до работа в Лондон чак от Германия, разкри за какво просто не реалокира се в Обединеното кралство.

Себ има доста почитатели в TikTok, които възприемат неговата необикновена рутина, като мненията варират от впечатлен до неразбиране за какво го прави. Създателят на наличие има петчасово пътешестване, включващо един полет и четири влака, което той наподобява прави през множеството работни дни, от Хамбург до Canary Wharf.

Но за доста британци, които са задоволително уплашени дали един трен ще дойде в точния момент в Обединеното кралство, с цел да ги накара да работят, не е ясно какъв брой постоянно се сблъсква със закъснения и по какъв начин се оправя с това. Той въпреки всичко дава причина за какво прави комплицираното пътешестване - не е, с цел да спести пари със скъпия живот в Лондон, а заради любовта, защото сътрудникът му живее в Хамбург.

В един от видеоклиповете си Себ описа по какъв начин е напуснал офиса си в Canary Wharf в 17:00 часа и е стигнал до Хийтроу час по-късно, откакто е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР