Екзотичната почивка за двама беше голямата награда в играта Рожден

...
Екзотичната почивка за двама беше голямата награда в играта Рожден
Коментари Харесай

Софиянец спечели почивка на Малдивите от томболата на BILLA

Екзотичната отмора за двама беше огромната премия в играта „ Рожден ден 22 години “, част от специфичната акция на веригата – „ Рожденикът черпи “
Вчера, 14 декември, BILLA България връчи огромната премия в празничната лотария на играта „ Рожден ден 22 години ”, отдадена на 22-рата годишнина от навлизането на веригата в страната. Победителят бе изтеглен всред над 4 400 клиенти на BILLA, пазарували за най-малко 100 лева и записали се за присъединяване в томболата в интервала 24 ноември – 7 декември. Късметлиятa, който завоюва екзотичната почивка на стойност 10 000 лева, се споделя Георги Бижев, на 62 година и е пазарувал в магазин на веригата в София.

„ Пазарувам постоянно, най-малко два пъти седмично, в магазина на BILLA в жк. „ Дружба “, на ул. „ Туше Делииванов “ 5. Това е моят квартален магазин, харесва ми, че местоположението е комфортна, продуктите са качествени и тук намирам всичко, от което фамилията ми има потребност. Най-много обичам да пазаря за моите две внучета – на 12 и на 3 години “, показа спечелилият. „ Не съм очаквал да печеля огромната премия. Когато ми се обадиха, с цел да ми оповестят новината, просто не можех да допускам. Почивката ще споделя, несъмнено, с моята брачна половинка – с този подарък ще отпразнуваме 40 години от нашата женитба, които се навършват през февруари 2023 година “, добавя Георги.
-->
По случай 22-та си годишнина на българския пазар, веригата провежда празнична лотария за своите клиенти. В допълнение към екзотичната отмора до Малдивите, всеки клиент, пазарувал за най-малко 5 лева в интервала 24 ноември – 7 декември, имаше опция да се записва за присъединяване в томболата и да завоюва един от общо 55 подаръчни ваучера за извършване на покупки в BILLA, на самостоятелна стойност 400 лева всеки от тях. Имената на печелившите бяха изтеглени на 8 декември в наличието на нотариус и оповестени в уеб страницата на компанията:.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР