Ексклузивни разкрития на bTV за търговия с гласове и война

...
Ексклузивни разкрития на bTV за търговия с гласове и война
Коментари Харесай

Ексклузивни разкрития на bTV за война между дилъри на гласове

Ексклузивни разкрития на bTV за търговия с гласове и война сред дилъри с вота в Лом. Списъци, арести, закани и саморазобличаване.

Разказ от първо лице за изборната търговия. Само пред bTV приказва един от главните дилъри на гласове в района – рекордьор по сигнали за платен избор – град Лом. От Министерство на вътрешните работи удостоверяват, че имат информация за активността му.

Снимка: bTV

Екипът ни потегли по следите и на престъпно проявен, задържан преди дни със описи.

В квартал „ Момин брод “ в Лом мъж е добре прочут. Казва, че „ е в играта “ от близо 17 години. В опит да разкрие и изобличи собствен съперник мъжът споделя за схеми, в които самият той взе участие.

„ Когато ние участваме в изборите, българите наложително, в случай че не са с нас, те не би трябвало да излизат да гласоподават, излизат единствено купените “, споделя той.

Кой ви пази ?

Тия от горната страна ни пазят.

Кои са те ?

За да правиш всичко това, би трябвало да имаш зелена светлина.

Снимка: bTV

„ Тук освен роми се продават, ще ви дам секции, където са единствено българи, единствено че при тях сумата е 100-120, при нас е 50 +20 “, споделя още мъжът, чиято идентичност крием към този момент.  

От полицията в Лом удостоверяват, че имат информация за активността му.

Мъжът обаче е на независимост. Както и различен, за който ни споделя, че са във омраза и който е арестуван два дни преди изборите със лист и освободен.

В квартал „ Момин брод “ се срещаме с хора, които споделят, че са във въпросния лист на мъжа. Причината – взимали са заеми.

Жената ни демонстрира клип, изпратен от въпросния мъж.

Екипът ни потегля по следите на мъжа...

Кои са участниците в схемата - ще ви разкрием, когато законът ни разрешава - след 20 часа.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР