Екатерина Захариева, заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на

...
Екатерина Захариева, заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на
Коментари Харесай

Захариева и петима министри отиват за контрола в НС


Екатерина Захариева, заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на външните работи и още петима министри ще вземат участие в петъчния парламентарен надзор, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Захариева ще би трябвало да уточни каква е българската позиция по провежданата от турски въоръжени сили интервенция на сирийска територия в региона на гр. Африн.

Цецка Цачева, министър на правораздаването ще изясни каква е политиката на Министерството на правораздаването по отношение на ръководството на пандизите и настаняването на наказаните с ефикасни присъди. Към нея има въпрос и за наредбата за единните държавни условия за придобиване на висше обучение по компетентност "Право" и професионална подготовка "юрист".

Към просветния министър Красимир Вълчев има отправено запитване по отношение на екипа му. Здравният министър Кирил Ананиев ще даде уточнения за измененията в медицинските стандарти. От него се чака да даде отговор и за положението на профилирания авто парк към центровете за незабавна здравна помощ.

Валентин Радев, министър на вътрешните работи ще отговори на въпрос за противодействието на противозаконния хазарт. Той ще даде детайлности и за положението и трендовете на престъпността през туристическия сезон в зимните курорти.

Социалният министър Бисер Петков е запитан за това какво се прави за поощряване на дейния живот на възрастните хора. Той ще би трябвало да направи и резюме по отношение на политиката на приходите. /БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР