Ежедневно сме засипани с информация за всякакви магични диети, детокс

...
Ежедневно сме засипани с информация за всякакви магични диети, детокс
Коментари Харесай

7 съвета от хората, които успешно са загубили тегло

Ежедневно сме засипани с информация за всевъзможни магични диети, детокс питиета и извършения, които дават обещание, че бързо ще влезем във форма.

В един миг обаче, от толкоз доста изчетени публикации, не знаем какво тъкмо да предприемем и какво ще е най-добре за нас и по този начин мечтаното намаляване продължава да ни наподобява непостижима задача. Ето за какво най-хубавите препоръки, в които можем да се вслушаме, най-често идват от хора, които към този момент са минали този път и сполучливо резервират новото си тегло. Пробвайте да следвате препоръките им, с цел да видите какво най-добре работи за вас.

Позволявайте си десерти от време на време

Кристина Гомес е безапелационна, че прецизно следва здравословния си метод на хранене, само че от време на време хапва и десерт. “Когато първо ядете зеленчуци и протеини, запълвате корема си с потребни храни и няма доста място за друго. И откакто вкусите нещо нездравословно, се засищате единствено от няколко хапки “. Това може да ви звучи нереалистично, само че Кристина съумява да загуби близо 50 кг и резервира постигнатото и до през днешния ден.

Споделяйте храната

“Тъй като това е част от живота ми, няма метод да се лиша от нещата, които ме вършат щастлива ”, споделя Анамари Мерсиери, която е свалила над 38 кг. “Едно от нещата, които ми помогнаха най-вече, е да споделя “лошата ” си храна с някого. По този метод хапвам по-малко от нея, тъй като ми е неловко да се нахвърлям върху нея пред приятелите си. ”

 7 съвета от хората, които сполучливо са изгубили тегло

Не се теглете всеки ден

Мерсиери споделя, че не би трябвало всеки ден да се качвате върху кантара. “Толкова доста хора се пристрастяват към цифрите, че губят следите на всичко останало към тях и стартират да се плашат. ” Тя поучава да се теглим на всеки две седмици и да не се отчайваме, в случай че не забележим стремежи резултат, макар напъните. “Като си задавате по-малки цели и ги осъществявате една по една, ще бъдете по-щастливи с напредъка си и ще чувствате, че по-лесно постигате всичко. ”

Опитвайте нови неща 

Кара Лин Мос започва с постепенно вървене, по-късно опитва HIIT тренировки. Първоначално не й харесва, само че откакто им дава втори късмет, нещата се трансформират. “В последна сметка ми харесва и скоро сътворих някои нови другарства във фитнеса. Сега, в случай че покажа своя фотография, всички ме питат къде съм ”, споделя Moс, която през днешния ден е с 53 кг по-лека.

Променяйте се постепенно

Отказването на неприятните привички от един път работи при някои хора, само че не при всички. “Виждам, че доста хора не съумяват, тъй като им е доста мъчно да го създадат. По-добре е постепенно да изключите неприятните храни и да въведете здравословните малко по малко ”, споделя Джули Ан Ким, която преди е хапвала бърза храна всеки ден, а през днешния ден я е понижила до два пъти седмично. Това й оказва помощ да отслабне с 33 кг за година и половина.

 7 съвета от хората, които сполучливо са изгубили тегло

Започвайте на чисто всеки понеделник

Никой не е идеален и постоянно се случва да прегрешим – я с малко повече ядене през уикенда, я с повечe мазни или сладки храни на вечеря в последните дни. „ Не се отхвърляйте от диетата си, към момента може да отслабнете “, споделя Ребека Графтън, която към този момент е свалила 45 кг. “Като се откажете поради един неприятен уикенд, няма да постигнете нищо хубаво ”, споделя тя. “Няма значение какво ще се случи, започвайте всеки понеделник на чисто, тъй като това е един нов късмет да постигнете задачите си! ”

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР