Едни от най-харесваните изпълнителки на България отново са на върха

...
Едни от най-харесваните изпълнителки на България отново са на върха
Коментари Харесай

Галена и Цветелина Янева отново на върха

Едни от най-харесваните изпълнителки на България още веднъж са на върха с новия си дуетен сингъл „ Маракеш “. Едва седмица след премиерата си, песента е гледана от над 1.3 млн. души.

Оказва се, че „ Маракеш “ бележи и първите си триумфи зад граница. Почитателите на българския поп-фолк от Бразилия, Русия, Турция, Косово, Азербайджан и Алжир поздравят звездите за страхотния план, а суперлативите в формалния канал на “Пайнер” в YouTube преливат: “Ей по този начин се прави! Клип на международно равнище, песента е ненормално яка и ще бъде несъмнено шлагера на годината. Поздравления за целия екип, работил над тази ария, също по този начин и за Галена и Цвети за труда!”

“Цяло лято ще се крещи: Je t’aime!”, “Пренесоха ме някъде надалеч. Уникални!!! Проект на 2018!”, “Много почтено продължение на “Пей сърце”! Много добра ария, страховит тандем се оказват двете!”, “Queens! Клипът е най-хубавият за тази година, в който и да е род. Песента е друга и доста зарибяваща, това ще е Хита на лятото! Разбиха всичко живо! Хитова ария със заплашителен клип! Браво!”
Зад музиката и аранжимента на “Маракеш” стои Кости Йонита, а Мариета Ангелова е създател на текста. За красивото видео, коeто ни потапя надълбоко в Ориента, хрумвания сплотяват Николай Нанков и Добромир Киряков. Оператор на лентата е Радослав Гочев.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР