Една от най-ярките звезди на легендарния сериал Магнум“ – Роджър

...
Една от най-ярките звезди на легендарния сериал Магнум“ – Роджър
Коментари Харесай

Звезда от сериала Магнум почина след катастрофа

Една от най-ярките звезди на именития сериал " Магнум “ – Роджър Мозли, умря на 83 години след автомобилна злополука, заяви дъщерята на артиста, представена от Юнайтед прес интеренешънъл и Българска телеграфна агенция.

Смъртта на Мозли, станал известен като Тиодор Калвин в продукцията, е настъпила в медицински център в Лос Анджелис вследствие на пострадвания, получени при пътен случай. Той е бил в сериозно положение след автомобилна злополука предходната седмица. От фамилията му обаче не описаха повече детайлности за случилото се.

Актьорът, който има повече от 70 функции в киното, се трансформира в любим на милиони фенове след присъединяване си в поредицата " Магнум “, в която си партнираше с Том Селек.

Последната му роля, тази на Джон Буки, бе в римейк на емблематичния сериал.

Актрисата, продуцент и сценарист Тина Андрюс, показа в обществените мрежи, че Мозли е обичан другар, който доста ще ѝ липсва. „ Какъв прелестен човек и добър артист, който организираше страхотни празненства “, написа тя в Туитър.

Стивън Хил, който извършва ролята на Тиодор Калвин в продължението на " Магнум ", също уважи паметта на сътрудника си, като написа в Инстаграм, че „ всички сме удостоени с образеца на живота на Мозли – благородник, мощен човек и наставник “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР