Eдна от най-атрактивните участнички в тазгодишния сезон на приключенското риалити

...
Eдна от най-атрактивните участнички в тазгодишния сезон на приключенското риалити
Коментари Харесай

След Игри на волята: Сватбени камбанки за една от най-крас...

Eдна от най-атрактивните участнички в тазгодишния сезон на приключенското риалити предаване „ Игри на волята " шампионката по бодибилдинг Ралица Кашинова възнамерява женитба. Тя и приятелят ѝ Венцислав Георгиев, който има оценки в същия спорт - мъжка категория, са сгодени от няколко месеца насам. Това стана ясно, откакто русокосата фитнес моделка се появи на дребния екран с голям елмаз на ръката си. Според осведомени церемонията ще е тази година и по-специално през есента, написа „ Галерия ”.
          View this post on Instagram                      

До предлагането се е стигнало след дълга връзка.

Двамата са отличен тандем както в персонален, по този начин и в професионален проект, защото спортът е общата пристрастеност, която ги събира.

Повече за връзките им тя разкри в един от последните за миналата година епизоди на кулинарното шоу „ Черешката на тортата “, където се изяви дружно със съотборниците си - Генчо, Мирослава, Димитър и Виктория.

„ Рали, този пръстен на ръката? “, по този начин стартира един от по-интересните диалози в предаването. Въпросът пристигна от Мирослава, която предизвика русокоската да изплюе камъчето.

Оказа се, че половинката на риалити звездата ѝ предложил точно на рождения си ден.

" Бяхме се събрали доста огромна компания и изненадващо ми предложи, аз въобще не чаках “, споделя тя. Казала е „ да ” на фона на обичаната им ария. Дни по-късно, Рали показа и „ рецептата " за щастлива връзка.

„ На първо място поставям обич, пристрастеност, привличане и обвързаност. Химията е определяща за капацитета на една връзка. Подкрепата - за нас тя е в основата на връзките ни. Всеки има фантазии, цели и стремежи. Заедно се борим за тях, до момента в който не станат действителност, без да си пречим, без да се ограничаваме и да отхвърляме желанието на другия! Приятелство - то прави връзката постоянна. Винаги споделяме един на различен, решаваме проблемите си дружно и се радваме на хубавите моменти, още веднъж дружно. Постоянно имаме тематика на диалог и можем да разчитаме един на различен, във всеки един миг. Родени сме да побеждаваме и точно успеха ни събра. Спортът ни сплотява и няма нищо по-хубаво от това, да гледаме в една посока и да се развиваме в една сфера ”, разяснява тя.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР