Една от гредите на стадион Българска армия бе унищожена само

...
Една от гредите на стадион Българска армия бе унищожена само
Коментари Харесай

Унищожиха една от вратите на Българска армия

Една от гредите на стадион " Българска войска " бе унищожена единствено няколко часа преди дуела сред ЦСКА и Ботев Пловдив. Снимката беше публикувана в обществените мрежи.

След последните слаби резултати на " алените " и загубата от Левски във финала за SESAME Купа на България се чака почитателите на ЦСКА да покажат своето отрицание за протичащото се в клуба, съобщи " Гонг ". По-рано през днешния ден стана ясно, че управлението на ЦСКА е поискало от полицията да утрои защитата на стадион “Българска армия” и периметъра към него в часовете преди и след дуела с Ботев Пловдив. Мачът е през днешния ден от 18:00 часа.

По-рано през днешния ден стана ясно, че управлението на ЦСКА - София е поискало от полицията да утрои квотата униформени, които ще охраняват стадион “Българска армия” и периметъра към него в часовете преди и след дуела с Ботев (Пловдив), написа “Мач Телеграф”. Двата отбора се изправят един против различен през днешния ден от 18:00 часа. Това не е първото посягане към " Българска войска " след изгубения край от Левски. Преди дни се появи видео от охранителна камера, на което се вижда по какъв начин ядосан последовател троши прозорците на офисите на стадиона и портата, която води към съблекалнята на " алените ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР