Единственият син на Милен Цветков, 8-годишният Боян, тръгна по стъпките

...
Единственият син на Милен Цветков, 8-годишният Боян, тръгна по стъпките
Коментари Харесай

Синът на Милен Цветков започна онлайн рубрика с Даниел Петканов

Единственият наследник на Милен Цветков, 8-годишният Боян, потегли по стъпките на своя татко. Разбира се, той е прекомерно дребен, с цел да води лично предаване в телевизионния ефир, само че с помощта на Даниел Петканов, който дълго време освен работеше с починалия публицист, само че и бе негов непосредствен другар, детето към този момент се изявява пред камера в онлайн графа.

Пилотният епизод от поредицата към този момент е качен в YouTube канала на Лудия кореспондент, в който всяка седмица ще се появява ново видео. Както се подразбира от самото заглавие, в " Питай ме " Даниел ще задава въпроси на разнообразни тематики на дребното момче, а то ще дава отговор... и противоположното.

A post shared by (@pitaime_pitai) on Sep 14, 2020 at 9:04am PDT

В първия си диалог, двамата разясняват родната политика и митингите у нас, които не престават към този момент повече от 70 дни. Според наследника на тв водещия главното обвързване на депутатите е да оказват помощ на хората да бъдат удовлетворени и всичко да е проведено.

" Какви би трябвало да бъдат хората, които влизат като депутати в Народното събрание? ", пита го Петканов.

" Умни и положителни ", изрично декларира Боян.

Той счита, че бъдещите претенденти за народни представители би трябвало да преминат специфичен кастинг, преди да заемат своята служба, по време на който да бъдат подложени на тест за просветеност. По думите му сегашните членове на Народното събрание не са в помощ на никого.

" Те би трябвало да подадат оставка, тъй като хората не са удовлетворени. Вече два месеца ги чакаме ", споделя второкласникът, който за момента не вижда бъдещето си в политическите среди, защото не му звучи забавно, а избира някой ден да работи като миньор.



Зрителите останаха очаровани от момчето и насочиха голям брой похвали към него в мненията под видеото.

" Говори тъкмо като Милен ", " Сигурна съм, че татко му доста се е гордял с него... неповторимо дете, интелигентно и любопитно ", " Адмирации ", " С такива деца България ще преуспее " и " Много е рационален за възрастта си ", гласят част от думите им.

Милен Цветков почина точно на Великден т.г. - 19 април, в жестока автомобилна злополука до столичния мол " Парадайс ". Колата на журналиста, спряла на червен светофар на бул. " Черни връх ", бе ударена откъм гърба от джип, движещ се с доста висока скорост. Зад кормилото на второто транспортно средство бе 22-годишният Кристиан Николов, който е карал под въздействието на наркотични субстанции.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР