Единадесет автобусни линии в Пловдив ще се движат по променени

...
Единадесет автобусни линии в Пловдив ще се движат по променени
Коментари Харесай

Зарята-проверка за Съединението променя 11 автобусни маршрут...

Единадесет автобусни линии в Пловдив ще се движат по изменени направления през днешния ден от 18 часа поради заря – инспекция по случай 137-ата годишнина от Съединението на България. 

Движението по бул. „ Шести септември “ ще бъде спряно в сектора сред бул. „ Руски “ и „ Цар Борис III Обединител “  през цялата вечер, с цел да се организира тържествената гала пред паметника на Съединението на едноименния площад. 

Автобусите с №6, 11, 15, 20, 21, 22, 37, 44, 93, 99 и 116  ще заобикалят по панаирния мост и моста на Герджика.

Трафикът ще бъде спиран и в утринните часове, въпреки и за кратко  сред 09:00 и 14:00 часа на бул. „ Васил Априлов “ в сектора от Голямоконарско шосе до кръстовището  с  бул. „ Шести септември “, и на бул. „ Шести септември “ – от кръстовището с бул. „ Васил Априлов “ до бул. „ Цар Борис III Обединител “.  В тези часове по булевардите ще минават участниците в  46-ия Международен мемориален маратон „ Съединение “. На площада ще се награждават спечелилите.

Синя зона с близо 2000 места за паркиране е безвъзмездна в празничните дни.

Градският превоз също работи по празнично разписание, което не е толкоз добра вест, тъй като  автобусите са два пъти по-малко и се постанова да чакаме по 20 – 30 минути на спирките, а от време на време се случва и повече.

Времето през днешния ден ще бъде топло и слънчево, по тази причина който обича да се разхожда, да не си губи време в очакване на градския превоз. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР