Можем ли да сменим изпълнителния директор? Не! Можем ли да

...
Можем ли да сменим изпълнителния директор? Не! Можем ли да
Коментари Харесай

Слави Георгиев: Не залъгвайте хората, че можем да си върнем ...

Можем ли да сменим изпълнителния шеф? Не! Можем ли да желаеме наши представители в борда на Панаира? Не! Можем ли да организираме пролетен панаир? Не!, съобщи той на изключителната сесия за „ Пълдин Туринвест ”

 

Слави Георгиев, нечленуващ в партия, провокира стихия на изключителната сесия с извънредното си слово.

Той прикани съветниците и жители, пристигнали с плакати в залата, да не се залъгват, че община Пловдив си връща Панаира с решенията срещу нарастването на капитала на “Пълдин туринвест ”.

“Винаги съм дал своя вот срещу нарастване на капитала. Но Международен панаир няма по какъв начин да се върне в патримониума на общината, тъй като тя взе участие в сдружението посредством “Пълдин туринвест ”, в което Георги Гергов е мажоритарен притежател. Приватизацията на Панаира е осъществена през 2006 година. През 2916 година Държавата предложи акции на община Пловдив в Панаира, те бяха признати, а по-късно върнати ”, подсети Слави Георгиев.

И попита: “Можем ли да сменим изпълнителния шеф? Не! Можем ли да желаеме наши представители в борда на Панаира? Не! Можем ли да организираме пролетен панаир? Не! ”

Слави Георгиев добави още, че в случай че на следващия ден община Варна реши да продаде акциите на Гергов, Община Пловдив няма по какъв начин да го анулира.

И прикани да не се заиграва с публичното мнение, че борбата за Панаира е извоювана.

А на Тони Стойчева, която още веднъж беше измежду протестиращите в залата, подсети, че е била член на Съюз на демократичните сили, когато кметът на Съюз на демократичните сили Иван Чомаков и съветниците от същата партия помогнаха за приватизацията на Панаира.

Залата отвърна с крясъци У-ууу, и желаеха право на отговор на микрофона.

Това можете да извършите на открито с мегафона, отсече шефът на Общински съвет Александър Държиков.

Съветниците желаеха отмора, с цел да обсъдят какво решение ще гласоподават.

Снимки от Валентина Биларева
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР