Един от тарторите в агитката на футболния ''Левски'' - Любомир

...
Един от тарторите в агитката на футболния ''Левски'' - Любомир
Коментари Харесай

Лидер в синята агитка отново захапа Павел Колев

Един от тарторите в агитката на футболния ''Левски'' - Любомир Костадинов, по прочут като Любо Младежа, употребява обществените мрежа Фейсбук, с цел да зададе нова порция въпроси към изпълнителния шеф на ''синия'' клуб - Павел Колев.

Представяме Ви обявата на Любомир Костадинов без редакторска интервенция:

Г-н Мразя Истината Колев щял да дава конференция в четвъртък. Най-вероятно ще не помнят да му задават основни въпроси, по тази причина апелирам почтените публицисти, както и елементарните мисирки, в случай че е допустимо и не се нарушава нечие спокойствие, да го питат:

- Има ли уговорка в контракта на Хубчев, която споделя, че при преустановен контракт му се дължат всички заплати до края на контракта?

- Ясно е, че Божков е бил склонен, само че утвърждава ли той като изпълнителен шеф, който подписва договорите, сходна уговорка и преференциална ли е тя за Левски?

- Левски съди Стоилов за неполучена награда за класиране в Шампионска лига от 60 000 лв.. Одобрява ли това дело? По-заслужена ли е неустойка на Хубчев за уволнението му след 4-то място и неспособност да се класира в европейските шампионати, която е 5-6 пъти по-голяма от скромния шампионски бонус на Мъри? Какви са съгласно него моралните учредения на двамата треньори да имат искания към Левски?

- В светлината на разкритията, че в БФС са надписвали сметки за лагери и хотели, в това число по негово време, какво счита за цените на лагерите на Левски в чужбина? Вярно ли е, че Левски е платил през зимата в Анталия двойна сума по отношение на Черно море, който е бил в същия хотел и е употребил същите услуги. Колко е сумата, която Левски е платил за този лагер, тъй като въпреки всичко сметката идва при левскарите?

- Подавали ли са двамата с Хубчев оставка, както даде обещание по радиото? Тези оставки обсъждани ли са от Управителния съвет?

- Колев твърди, че се е отказал от заплатата? Нека посочи: отказал се е или я е отсрочил за идващите месеци? Да кажем до края на 2020 година, когато Левски би трябвало да покаже, че му е платил, с цел да вземе лиценз. Може ли да покаже документ, с който се отхвърля и няма искания към Левски, в случай че това е по този начин?

- Вярно ли е, че Божков му е понижил заплатата и му е поставил пълномощник, който да му разписва всички разходи?

- На последното Общо заседание сподели, че като се е срещнал с тежкото финансово положение на Левски при Спас Русев е декларирал, че не може да бъде потребен на Левски. В настоящето тежко положение усеща ли, че може да бъде потребен на Левски и какво се е трансформирало?

- Искал ли е на него да бъдат трансферирани акциите на Левски и правил ли е опити да контракти това в кабинети на изпълнителната власт по време на карантината?

Питам овреме, с цел да може да се приготви и да се получи забавна конференция. Надявам се публицистите да проследят дали питанията ми са отправени и са получени съответни отговори откакто опищяхме света какъв брой сме транспарантни. Ако други левскари считат, че могат да го питат нещо значимо за клуба, дано го създадат!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР