Един от най-предизвикателните артисти на световната алтернативна рок сцена, Marilyn

...
Един от най-предизвикателните артисти на световната алтернативна рок сцена, Marilyn
Коментари Харесай

Мерилин Менсън сее хаос с новия си албум

Един от най-предизвикателните актьори на международната различна рок сцена, Marilyn Manson, показва 11-тия си студиен албум - WE ARE CHAOS. Продуциран от носителя на ГРАМИ - Shooter Jennings [Brandi Carlile, Tanya Tucker] и Manson, албумът с 10 песни е основан, записан и приключен преди пандемията от COVID-19 да блокира целия свят.

Manson разкрива новината за албума с премиерата на заглавното парче “WE ARE CHAOS” в края на юли 2020 година Видеото към него е режисирано, снимано и обработено от Matt Mahurin (U2, Queensrÿche, Metallica, Dreams So Real, Jaye Muller (J.), Tracy Chapman, Tom Waits, R.E.M., Alice In Chains).



Картината на Manson, Infinite Darkness, която е изобразена на обложката на албума, е основана особено за музиката в него. Изящните арт произведения на Manson не престават да получават самопризнание в целия свят, в това число в галерии и музеи от Маями, през Виена до Москва.
 Мерилин Менсън сее безпорядък с новия си албум (ВИДЕО)

За албума Manson споделя: “Сега, като чувам WE ARE CHAOS, все едно беше през вчерашния ден, или сякаш светът се повтаря и историите от през вчерашния ден са все по този начин настоящи и през днешния ден.”

“Този концептуален албум е огледалото, което Shooter и аз създадохме за слушателите – това, в което ние няма да се взираме. Има толкоз доста стаи, килери, сейфове и чекмеджета. Но в сърцето на твоя музей от мемоари, най-лошото нещо са огледалата. Сенки и духове допираха ръцете ми, до момента в който пишех тези текстове. “

Албумът “WE ARE CHAOS” е разполагаем на CD & VINYL В MUSICMALL.BG.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР