Eдин интересен детайл около американските избори. Независимо, че имат повод

...
Eдин интересен детайл около американските избори. Независимо, че имат повод
Коментари Харесай

Симов отбеляза интересен детайл от американските избори

" Eдин забавен подробност към американските избори. Независимо, че имат мотив да честват поради успеха на Джо Байдън, триумфът на демократите на изборите като цяло е много вял.
Те губят едно място в Камарата на представителите и едно място в Сената, а се очакваше изцяло да преобърнат картината там. И виждам, че едни лелки от Демократическата партия са налазили ефира, с цел да изясняват по какъв начин повода за това е прогресивното крило на тяхната групировка ", написа в собствен разбор журналистът и народен представител от Българска социалистическа партия.
 Берлускони: Тръмп загуби поради експанзията и арогантността Берлускони: Тръмп загуби поради експанзията и арогантността
Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп загуби президентските избори заради несъразмерната си експанзия и надменност, съгласно някогашния италиански пре...
" Партията трябвало да бяга от всевъзможни диалози за публично опазване на здравето, надзор върху оръжията и в никакъв случай, но в никакъв случай, в никакъв случай не трябвало да загатва думата " социализъм ", тъй като това гонело гласоподаватели.
Хареса ми по какъв начин разяснява този факт обичаният ми американски комедиант (а в американски подтекст това значи и достоверен политически коментатор) Джими Дор:
" Не стига, че избраха допустимо най-десния претендент на демократите, не стига, че избраха за вице човек, който щеше да избяга от смут като го попитаха дали има социалистически хрумвания, не стига, че на конгреса си поканиха главно републиканци да приказват, само че когато всичко това гръмна в лицата им, в този момент внезапно социалистите са им отговорни ".
Всъщност допускам, че вътрешният конфликт в Демократическата партия занапред следва. Ако претендент на демократите беше Сандърс, уверен съм, нямаше да има потребност гласовете да се броят цяла седмица.
 Байдън удря на камък в признаването за президент на Съединени американски щати Байдън удря на камък в признаването за президент на Съединени американски щати
Представители на щаба на Джоузеф Байдън изпратиха искане до администрацията на Общите служби на Съединени американски щати да признае политика за определен прези...
Защото в това време в доста щати, където се организираха референдуми гласоподаватели, които сякаш многооо се плашели от думата социализъм, поддържаха редица супер леви дела - повдигане на минималното възнаграждение на час, заверка на здравната марихуана, нарастване на времето за отпуска, а " републиканската " Аризона утвърди повдигане на налозите на богатите, с цел да се финансира просветителната система. Найс, а? "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР