Е, какво казват сериозните и най-важното, безпристрастни учени? Известният астрофизик

...
Е, какво казват сериозните и най-важното, безпристрастни учени? Известният астрофизик
Коментари Харесай

Глобалното затопляне: Афера, целяща да тласне човечеството в нищета

Е, какво споделят сериозните и най-важното, безпристрастни учени? Известният астрофизик от Малайзия Уили Сън акцентира, че в действителност въглеродният диоксид не въздейства на нищо, въпросът е различен: дребна група хора лъжат в името на личните си ползи.

Австралийският ефирен водещ Алън Джоунс Джоунс дава следните числа: CO2 е 0,04% от атмосферата; от тези четири стотни човечеството е отговорно единствено за 3% (TG канал Big Shock Theory 01/13/24), т.е. за това, което съставлява 0,0012% от атмосферата.

Основателят на Weather Channel Джон Коулман го споделя напряко: И още:

По мнението на водещия английски онколог Ангъс Далглиш, в случай че на следващия ден човечеството спре всички изкуствени излъчвания, то ще почине от апетит, защото намаляването на CO2 ще докара до такава обстановка в селското стопанство, че в следствие ще възникне апетит в планетарни мащаби.

Така освен желанието да се завоюват големи пари от така наречен „ зелен преход “ и също така да се тласне голяма част от човечеството към беднотия, само че и желанието да се провокира всеобщ апетит, лежи в основата на климатичните измами на VEF. Защото по този начин ще получат с изключение на изкуствено провокираната пандемия, още един инструмент за понижаване на популацията и придобиване на голяма мощ посредством управление на храните,

Превод: Европейски Съюз

Източник: ИА РЕКС

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед50690Проф. Нако Стефанов за трагичната орис на България в новите геополитически реалностиАлтернативен Поглед33958Проф. Нако Стефанов: " Преход към многополярност и образуване на нов международен ред " Алтернативен Поглед71002„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед34537Проф. Боян Дуранкев: Очакванията за огромна политическа смяна надали ще се сбъднатАлтернативен Поглед35554Проф. Боян Дуранкев: Желаят ли българите да влезнат в еврозоната или ще бъдат натикани в тази еврокошара!?Алтернативен Поглед132998Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед92152Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед85240Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерацияАлтернативен Поглед76326Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически изменничества Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР