Двукратният световен шампион по хокей на лед Алексадър Радулов загуби

...
Двукратният световен шампион по хокей на лед Алексадър Радулов загуби
Коментари Харесай

Банка открадна от световен шампион 1,6 милиона долара чрез измама

Двукратният международен първенец по хокей на лед Алексадър Радулов загуби вложенията си в размер на 1,5 милиарда рубли (около 1,6 милиона долара). Затова заяви Сергей Ташков – юрист на 34-годишния хокеист на Далас Старс от НХЛ.

От 2015 година Радулов е превеждал заплатата си в съветска банка, чието име се пази в следствена загадка. Финансовата институция обаче е останала без лиценз, само че нейната администрация е скрила този факт от спортиста и той траял с вложенията.

„ Саша дойде в Русия по време на първия локдаун поради пандемията и започнахме писмено да наблюдаваме паричните му потоци. Тогава се натъкнахме на тази машинация. Опитахме се да решим казуса и да се срещнем с хората от банката, а не да се постанова да стигаме до съда. Те обаче се скриха. Сега цялата им скица към този момент е ясна и с решаването на казуса се заемат съответните органи. Има и други, които са обрани по същата скица. При Радулов сумата обаче е най-голяма. Говори за 1,5 милиарда рубли “, разгласи Ташков.

Александър Радулов, който има две международни трофеи по хокей на лед с Русия (2008 и 2009), беше женен за някогашната състезателка по художествена гимнастика Дария Дмитриева, която е олимпийска вицешампионка от Лондон 2012 и четирикратна международна шампионка. Двамата обаче се разведоха през 2017 година.
 Банка открадна от международен първенец 1,6 милиона $ посредством машинация

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР