Двукратният олимпийски шампион по бокс Василий Ломаченко отговори на критиките

...
Двукратният олимпийски шампион по бокс Василий Ломаченко отговори на критиките
Коментари Харесай

Ломаченко отговори на обвиненията на Хейни за нечиста игра

Двукратният олимпийски първенец по бокс Василий Ломаченко отговори на рецензиите от бъдещия му конкурент в кръга Девин Хейни. Последният упрекна Лома, че се боксира “мръсно ”, като удря противниците си незабавно след командата за делене на клинча от основния рефер и нанася попадения в тила.

Украинецът е на мнение, че непобеденият Хейни би трябвало да си напомни разпоредбите на професионалния бокс.

“Винаги съм бил благородник през боксовата ми кариера. Това е част от разпоредбите. Когато реферът каже “Break! ”, аз би трябвало да отвръщам. След като разделят клинча, аз не преставам да работя. Може би Хейни би трябвало да изследва разпоредбите малко повече ”, съобщи някогашният международен първенец в лека категория.

Лома добави, че физическите качества на Хейни не са единственият главен фактор в борбата им, която ще се играе в неделя заран (21.05) от 06:00 часа българско време.

“Може би той е по-бърз, по-голям, по-силен, само че не е единствено това. Аз имам опит, просветеност и мотивация ”, добавя Лома.

Лома е в серия от три следващи победи, като последното му проваляне бе нанесено от Теофило Лопес. Битката му с Хейни се обрисува да бъде най-важната и тежка в кариерата му до момента.
 Ломаченко за борбата с Хейни: Това е последният ми късмет да бъда безспорен първенец Ломаченко за борбата с Хейни: Това е последният ми късмет да бъда безспорен шампион
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР