Млад мъж почина, след като приятел го бутна на 12

...
Млад мъж почина, след като приятел го бутна на 12
Коментари Харесай

Мъж почина, след като приятел го бутна от 12 фута височина в пиянска шега на коледно парти, която се обърка

Млад мъж умря, откакто другар го бутна на 12 фута от височина в пиянска смешка, която се обърка на подготвително игрище, стана ясно от следствие.

Конър Грум и приятелите му бяха пили на коледния празник и си правеха смешки, като се блъскаха или побутваха един различен, с цел да паднат върху защитните мрежи в TopGolf, подготвително игрище в Чигуел, Есекс.

Когато един от приятелите на 22-годишното момче го бутна, господин Groom пропусна мрежата и вместо това мина през ръба и падна на земята, към 12 фута под нея. Той получи съществено пострадване на гръбначния дирек и по-късно беше откаран в Кралската лондонска болница в Уайтчапъл. Състоянието му се утежни и той умря от пострадванията си седмици по-късно.

Неговото следствие през днешния ден разбра, че господин Groom и приятелите му са били предизвестени от управител в TopGolf да спрат да се майтапят и те са му споделили, че „ няма направи го отново ". След рухването му се оповестява, че членовете на групата са споделили на личния състав „ вие ни предупрежда...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР