Двукратната шампионка от „Шлема“ Гарбине Мугуруса стана първата от 13

...
Двукратната шампионка от „Шлема“ Гарбине Мугуруса стана първата от 13
Коментари Харесай

Емоционалната Мугуруса: София, ще играеш още много финали

Двукратната шампионка от „ Шлема “ Гарбине Мугуруса стана първата от 13 години, която играе край на най-голямата сцена, само че отстъпи след поврат в три сета на София Кенин за трофея от Откритото състезание на Австралия по тенис. Испанката бе съкрушена и мъчно сдържаше страстите си, само че въпреки всичко се събра, с цел да показа няколко думи на церемонията по награждаването.

Muguruza thanks her team.

'It's an individual sport but I would never be here without them. They're over there, suffering with me today.' #AusOpen pic.twitter.com/ipkCN9RaWT
— Live Tennis (@livetennis) February 1, 2020
„ Ще бъда къса, тъй като съм доста прочувствена. Поздравления на София за невероятния мач, невероятния шампионат, заслуаваш трофея и сигурно ще играеш още доста финали. Благодаря на екипа ми, без който нямаше да съм тук и който изстрада толкоз доста с мен. Благодаря на мениджъра ми, на физиотерапевта ми, на Кончита... Благодаря ти, че стигнахме дружно до още един край от „ Шлема “. Беше необикновено да играя в такава конюнктура, почитателите са страхотни, ние играем за вас и благодаря, че дойдохте през днешния ден. Благодаря на уредниците за следващия превъзходен шампионат, това е съвсем обичаният ми „ Шлем “, сподели подгласничката.

" This court brings an energy and the crowd is what makes it special. "

We you too, @GarbiMuguruza!#AO2020 | #AusOpen pic.twitter.com/TBRxpCDvA3
— #AusOpen (@AustralianOpen) February 1, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР