Абитуриентските балове продължават с пълна сила и днес. Тази вечер

...
Абитуриентските балове продължават с пълна сила и днес. Тази вечер
Коментари Харесай

Два класа избраха да отидат на бала си в Новотела с автобус, други бяха в кофата на багер

Абитуриентските балове не престават с цялостна мощ и през днешния ден. Тази вечер в Гранд хотел Пловдив честват Строителния колеж и филантропичната гимназия.
Прочетете още
Абитуриентите пристигаха най-много с първокласни коли, само че някои от тях бяха избрали нетрадиционен превоз. Пред хотела дойде тир. Мотошествия огласяха целия регион, само че овациите обраха зрелостници, качени на кофата на екскаватор.



Дамите залагат на блестящи тоалети, като масленозеленото наподобява е най-предпочитаният цвят от абитуриентките тази година. Младежите пък разчитат на изчистени и елегантни костюми.



В обичания си цвят - зелено се появи и Надежда Христова от Хуманитарната гимназия. “Чувствам се прелестно, това е страст, която веднъж в живота се усеща. Смятам да аплайвам в медицински университет в Пловдив. Очакванията ми за вечерта са да изкараме незабравимо ”, показа момичето.

Елица приключва Хуманитарната гимназия. Заложила е на обемна черна рокля, а като акцент в прическата си е вкарала червени кичури. “Доста хора има и е прекомерно прочувствено и прекомерно претоварващо, само че в последна сметка сме пристигнали да се забавляваме. Аз съм от 12 “а ” клас и ще продължа образованието си в пловдивски университет със компетентност графичен дизайн. “



С автобус от градския превоз пристигнаха Кристиана Дойчевска, която приключва Хуманитарната гимназия. Тя е дъщеря на притежател на компания транспортьор към градския превоз в Пловдив.



Отново с рейс дойде цялостен клас завършващи, избрали даже на бала да отидат дружно, с цел да покажат пред всички задружността си.



Нетрадиционен транспорт беше избрал юноша, който завършва тази година. Той дойде пред хотела, като въртеше педалите на велосипед и бързо притегли вниманието на всички поради „ тихото “ си появяване, до момента в който в близост ръмжаха мощни коли и мотори.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР