Двама души са се удавили в морето през уикенда. И

...
Двама души са се удавили в морето през уикенда. И
Коментари Харесай

Двама души са се удавили край Бургас

Двама души са се удавили в морето през уикенда. И двата случая са от събота - 15 юни, оповестиха от Областната дирекция на МВР-Бургас.
Прочетете още
Около 12:40 ч. в Районно ръководство - Приморско е получено известие за удавена жена в неохраняемата зона на южния плаж в Китен. Инцидентът е станал в региона на къмпинг " Китен " на към 100 м. от р. Караагач. Там е намерено тялото на 40-годишна жена от Сливен. 

Вторият случай е в Приморско. Около 17:10 ч. в локалното полицейско ръководство е подаден сигнал за удавен мъж в неохраняемата част на северния плаж. Установено е, че това е 52-годишен чешки жител. Пристигнал е в България предходния ден, дружно със брачната половинка и двамата си сина. Тялото на мъжа е откарано за аутопсия в поделение " Съдебна медицина " към Университетската многопрофилна болница за интензивно лечение– Бургас.

И по двата случая са формирани досъдебни производства.

Според спасители, статистиката сочи, че огромен % от удаванията в морето са в неохраняеми зони, там, където няма никой, който да помогне. Те молят да не се подценява бурното море, а туристите да  посещават охраняеми линии.
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР