Двукратната шампионка на България по борба Силвия Митева загина при

...
Двукратната шампионка на България по борба Силвия Митева загина при
Коментари Харесай

Наша шампионка по борба загина в автомобилна катастрофа

Двукратната шампионка на България по битка Силвия Митева почина при автомобилна злополука. Тежкият случай е станал на пътя сред Стара Загора и Симеоновград.

Митева, която се състезава за хасковския клуб " Ангел челник ", е родена в Симеоновград. Тя стартира кариерата си на 9 години, само че триумфите не закъсняват, както и оценките. Преди 4 година на шампионата “Русенски легенди” в категория 42 кг, надарената спортистка извоюва сребърен орден. През 2017 година бе на лагер с националния тим в Комотини (Гър), през 2019-а в Тополовград завоюва приз “Станка Златева”.

“Момичето бе от надарените локални фрагменти на клуба ни по битка, една от най-хубавите спортистки на Симеоновград “, разяснява първият й треньор Росен Бонев.

„ Не мога да допускам, че през днешния ден ни напусна вечно една звездичка. Днес приключи своя земен път едно постоянно усмихнато и радостно дете. Силвия беше шампионка на България. Тя беше сърцето и душата на тима със своето неповторимо възприятие за комизъм и беше фаворитка и на треньорите. Дано Бог е отредил по-добро място за Силвия на небето и нейната звезда да грее по-силно от всички други. Почивай в мир Сиси, доста ще ни липсваш на всички в залата”, написа в обществените мрежи треньорът й Петю Кирев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР