Двойниците във филмите се наемат по различни причини. Например, за

...
Двойниците във филмите се наемат по различни причини. Например, за
Коментари Харесай

10 случая, когато актьорите от любимите ни филми и сериали са били заменени с двойници, а ние не сме забелязали

Двойниците във филмите се наемат по разнообразни аргументи. Например, с цел да спестите време и да заснемете няколко подиуми редом или да намалите разноските, защото на дубльора се заплаща по-малко.

Те също по този начин канят каскадьори, когато би трябвало да изпълнявате комплицирани трикове. Но феновете постоянно не виждат, че в даден миг не гледат обичания си артист или актриса, а техния „ двойник “.

Открихме, че доста известни картини имат такива замествания. За да ги забележите, от време на време е задоволително да поставите на пауза кино лентата или сериала в подобаващия миг.

Здрач

Не всички видяха, че в сцената, когато Едуард и Бела тичат през гората, вместо актьорите внезапно се появяват хора, които са изцяло разнообразни от тях. И двамата “близнаци ” имат по-изразени брадички, като даже отстрани се вижда, че това не са Робърт Патинсън и Кристен Стюарт, а техните двойници.

Титаник

Във кино лентата Титаник има сцена, в която Роуз и Джак, откакто се пробват да спасят момчето, бягат от прииждащата вода. Лицето на бягащата героиня в този миг наподобява доста необичайно, като че ли е маска.

Всъщност е по този начин: в този кадър остана единствено лицето на Кейт Уинслет, което благодарение на компютърна графика беше насложено върху фрагментите с момичето на дубльора.

Приятели

Още в първата сцена на обира (сезон 9, епизод 15) героят на Дженифър Анистън беше сменен от друго момиче. Вярно, по някаква причина актрисите бяха облечени в разнообразни костюми с разнообразни щампи. И това да не приказваме за обстоятелството, че цветът на косата им е друг. Но какъв брой фенове видяха уловката?

Хари Потър и философския камък

Във филмите за Хари Потър постоянно се употребяват дубльори. И това е разбираемо, тъй като в противоположен случай актьорите ще би трябвало да извършват доста комплицирани каскади, а фотосите ще отнеме доста повече време.

И по този начин, в шахматната сцена Рон ненадейно се трансформира до неразбираемост. Очевидно, преди рухването от коня, Рупърт Гринт е сменен с дубльор. Най-вероятно това е Антъни Найт, който от време на време се появява в шест елементи от поредицата Потър.

Лунен играч

 Злодеят носи стоманени предпазители за челюстите, преди да скочи от хеликоптера. Но по време на скока виждаме мъж със снежнобяла усмивка. И външният тип на героя ненадейно се промени. Работата е там, че сложни трикове за артиста Ричард Кийл бяха изпълнени от дубльори – Пол Уестън и Мартин Грейс.

Хари Потър и пандизчията от Азкабан

Както казахме преди, във филмите за Хари Потър имаше доста дубльори. Един от деликатните фенове инцидентно видя в фрагмента замяната на артиста, който изигра Сивиръс Снейп. Този човек е доста друг от Алън Рикман, който изобразява професора по отвари, както може да се види от формата на носа, бръчките, косата и брадичката му.

Отмъстителите

По време на сцената на разпита Черната вдовица прави такива салта, че не е изненада, че Скарлет Йохансон е сменена като дубльорка. По време на осъществяването на един от триковете на стола можете да видите непознато лице и мускулести ръце на Черната вдовица, от което незабавно излиза наяве, че това не е Скарлет.

Стар Трек: Следващото потомство

В една от бойните подиуми можете да видите, че ролята на капитан Жан-Люк Пикар не е Патрик Стюарт, а различен човек. Странният тип на косата е изключително изумителен. Много от каскадите в тази поредност за Патрик Стюарт бяха изпълнени от каскадьора Тим Стормс.

Терминатор 2: Денят на страшния съд

В известната сцена, в която Терминаторът и Джон Конър бягат от полицията, можете да видите, че Арнолд Шварценегер не кара мотоциклет. Като цяло, артистът имаше няколко двойника във кино лентата: Норман Хауъл, Питър Кент и Били Д. Лукас.

Игра на тронове

Церсей Ланистър беше осъдена за аморалното си държание в сезон 5. За да изкупи виновността си, тя трябваше да отреже косата си и да направи срамно шествие по улиците на King’s Landing. След фотосите на сериала се оказа, че вместо Лена Хийди по улиците се разхожда нейна дубльорка, към чието тяло по-късно е “залепена ” главата на актрисата.

Забелязали ли сте дубльори в други филми? Кажете кои.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР