В ход е кампания за осиновяване на кучета от варненски

...
В ход е кампания за осиновяване на кучета от варненски
Коментари Харесай

Кампания насърчава осиновяването на кучета от приюта в Каменар

В ход е акция за осиновяване на кучета от варненски подслон.

Кампанията „ Подай ръка – избави лапа “ ще се организира на 12 май от 10:00 до 16:00 часа на полянката под Пантеона в Морската градина.

Събитието се организира за трети път, като тази година мотото е „ Осинови порода „ обич “. Организатор е Ротаракт клуб – Варна и техни партньорски организации, със съдействието на Община Варна, написа

Целта на акцията е да насърчи осиновяването на животни от Приюта за безстопанствени кучета в село Каменар, да се разпространява съответната грижа за кучетата, както и да повлияе на смяната на отношението на хората към осиновяване на бездомни животни.

По време на събитието ще се проведат къси беседи за кастрация на кучета, осиновяване и справяне със страха от четириногите.

Треньорът Тодор Ангелов от Dream Dogs Bulgaria ще направи благотворителна групова подготовка. Боряна Димитрова от " Ние с кучето " ще изнесе сказка " Феноменът непослушното куче " и " Как да се срещнем с куче? ".

През целия ден ще има атрактивни демонстрации с кучетата и техните стопани. На място против подаяние ще се вършат и къси съвещания със притежателите на домашни любимци. Предвижда се да бъде ситуиран и щанд с благотворителни картички и други продукти. Желаещите ще могат да си закупят и кафе с идея.

Събраните по време на събитието средства от дарения ще бъдат употребявани от партньорските организации за първичните ваксини и 4Д проби, които ще се вършат на кучетата за осиновяване, показват уредниците.

През целия ден посетителите ще имат опцията да си създадат пролетна фотосесия с професионални фотографи и специфичен пъстър фон.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР