Двойка на романтична почивка в Колорадо твърди, че е заснела

...
Двойка на романтична почивка в Колорадо твърди, че е заснела
Коментари Харесай

Двойка шокира: Видяхме Голямата стъпка! ВИДЕО

Двойка на сантиментална отмора в Колорадо твърди, че е снимала митологичното творение Голямата стъпка на камера, скитащо се по ската на планината, преди да седне да си почине - всичко това измежду бял ден.

Очевидците Шанън и Стетсън Паркър — наслаждаващи се на пътешестване за десетата си годишнина от сватбата — настояват, че са следили именития луммокс, до момента в който са се наслаждавали на обиколка за разглеждане на забележителности по теснолинейката сред Дуранго и Силвъртън, в далечния югозапад на Centennial State.

„ Търсихме лосове в планините и брачният партньор ми вижда нещо да се движи и не може да го изясни. Така че той е като „ Бигфут! “ Шанън, 44-годишен бизнесмен от Шайен, Уайо, показва пред The ​​Post.

„ Беше минимум шест, седем фута (2,13 метра) или повече. Толкова доста подхождаше на мъдреца в планината, че той е като камуфлажен, когато приклекна… в случай че попитахте преди пътуването ни, щяхме да кажем, че [Бигфут] може да е същински, само че в този момент сме уверени. “

Шанън, която показа видео на странното наблюдаване в обява във Фейсбук, също споделя, че кондукторът на влака е споделил на двойката за сходно, предходно наблюдаване, което не е било човек.  „ Той сподели, че преди е ходил със снегоходки в тези планини и е виждал отпечатъци, които са били по-големи и с доста по-голяма крачка, в сравнение с бях снегоходките “, споделя Паркър.

Някои одобриха изказванията на двойката за Голямата стъпка умерено. Един разяснява " Вярвам " на обявата на Шанън, а различен споделя " Обичам го! ".

Въпреки това, не всички са толкоз уверени, че двойникът на Чубака съществува.

„ И какво пихте всички? “ разяснява различен. Паркър сподели, че някои са скептични, че може да е бил някой, да вземем за пример ловджия, в натурален камуфлаж, или смешка, направена от локалните поданици в интерес на нищо неподозиращите туристи.

„ Не изглеждаше като ловджия, тъй като ловецът би имал оръжиеа “, добави тя. „ Не изглеждаше да носи нищо. “

Беше напрегната година за косматия воин - през лятото се предполагаше, че е бил видян от камера в горите на Мисисипи.

Американците оповестяват за наблюдения на огромната галута, като доста известия идват от горите на тихоокеанския северозапад от 1800 година насам. Описание, предоставено от Националната армия на Вашингтон, е в сходство с описа на Паркър.

„ Тези, които настояват, че са виждали Голямата стъпка, са описали всичко – от огромна, изправена маймуна до същински окосмен човек, от време на време висок над осем фута и описван като мощно комплициран. Дебатът и проучванията не престават “, написа клонът на въоръжените сили в обява за легендата. 

Университетът на Аризона прибавя, че фолклорът може да идва от изчезнала гигантска маймуна, наречена Gigantopithecus, която е съществувала преди хиляди години.



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР