Движението за права и свободи осъжда всякакви прояви на ксенофобия.

...
Движението за права и свободи осъжда всякакви прояви на ксенофобия.
Коментари Харесай

ДПС: Да не допускаме прояви на нетолерантност, те още съществуват

Движението за права и свободи осъжда всевъзможни прояви на ксенофобия. Това сподели в декларация от трибуната на Народното събрание депутатът от Движение за права и свободи Хайри Садъков. Изявлението му бе отдадено на днешната 77 годишнина от освобождението на най-големия концентрационен лагер в Третия Райх Аушвиц. Преди това с заявления по тематиката излязоха и от ГЕРБ и Българска социалистическа партия.

" В деня, когато интернационалната общественост отбелязва интернационалния ден за възпоменание на Холокоста, още един път ще кажем - в никакъв случай към този момент. За да помним, би трябвало непрекъснато да следим и оспорваме изрично актуалните форми на расизъм, дискриминация, ксенофобия и други прояви на непоносимост. Защото точно неглижирането на сходен вид прояви, подтикващи към ненавист към невидими врагове, са в основата на зараждането фашизма ", съобщи националният представител от Движение за права и свободи.

Затова от придвижването остро осъждат всевъзможни прояви на ксенофобия и непоносимост, учредена на база вяра или етнос. " Да помним и в никакъв случай повече да не позволяваме сходен срам на човечеството ", прикани Садъков.
 Според Българска социалистическа партия фашизъм по българските земи е имало
Според Българска социалистическа партия фашизъм по българските земи е имало

Днес обаче смелостта ни да спасим човешки живот
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР