Движението по главния път от Кърджали към ГКПП Маказа“ се

...
Движението по главния път от Кърджали към ГКПП Маказа“ се
Коментари Харесай

Катастрофа между 3 коли в района на Момчилград, има пострадали

Д вижението по основния път от Кърджали към Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Маказа “ се прави по маршрут от спирка „ Джебел “ през Момчилград и село Градинка поради пътнотранспортно произшествие в региона на село Върхари , оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи в Кърджали. На място има представители на полицията, пожарната и Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ) .

От пресцентъра на полицията прецизират, че сигнал за злополуката сред три автомобила е подаден тази заран в 8:45 часа. Има потърпевши, като от полицията не прецизират броя и положението им. Районът е отцепен от полицейски екипи. Извършва се оглед на мястото на произшествието от дежурна оперативна група от Районно ръководство Момчилград. 

И трите автомобила са с разнообразни регистрации. Автопатрули отделят придвижването от двете страни на пътя – в посока Гърция, от разклона за Момчилград в региона на спирка „ Джебел “, и в посока България – от отбивката за Момчилград преди разклона за село Върхари.

Един човек е умрял, а различен е с заплаха за живота след произшествия през миналото денонощие, заяви по-рано пресцентърът на Министерство на вътрешните работи.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР