Новата организация на движение в центъра на София е тема

...
Новата организация на движение в центъра на София е тема
Коментари Харесай

Общинските съветници питат Терзиев: Законно ли е променено движението в центъра на София?

Новата организация на придвижване в центъра на София е тематика на едно от двете изключителни съвещание на Столичния общински съвет през днешния ден. Преди дни съдът спря всички действия по плана. Другата - за какво спря и последният въжен превоз на Витоша. 

Очакванията на общинските съветници са кметът Васил Терзиев да даде отговори легален ли е в действителност планът, какъв брой коства и за какво се е подписал.

Другата тематика е за какво спря и последният въжен превоз на Витоша. 

 Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ) 2 мин. Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ)  Утрото след бурята: Какви са вредите? 3 мин. Утрото след бурята: Какви са вредите?  Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие 3 мин. Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие  Как се гласоподава на избори 2 мин. Как се гласоподава на избори " 2 в 1 ": Росица Матева сподели разликите в бюлетините в ефира на bTV  Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки 2 мин. Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки  Преди притежател да разбере, че колата му я няма: Хванаха автокрадец на 1 мин. Преди притежател да разбере, че колата му я няма: Хванаха автокрадец на " Струма " (СНИМКИ)  Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ) 2 мин. Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ)  Утрото след бурята: Какви са вредите? 3 мин. Утрото след бурята: Какви са вредите?  Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие 3 мин. Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие  Как се гласоподава на избори 2 мин. Как се гласоподава на избори " 2 в 1 ": Росица Матева сподели разликите в бюлетините в ефира на bTV  Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки 2 мин. Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки  Преди притежател да разбере, че колата му я няма: Хванаха автокрадец на 1 мин. Преди притежател да разбере, че колата му я няма: Хванаха автокрадец на " Струма " (СНИМКИ)

На чуването бяха извикани и някогашният кмет на София Йорданка Фандъкова и водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Те обаче не се явиха.

„ Двете съвещания са наложителни, уповавам се да получим отговорите, които търсим “, съобщи Пламен Данаилов от „ ИТН “.

„ Опитите на притежателя на лифтовете да мрънка, не е вест. Не е вест и общината единствено да мрънка и толкоз. Можеше да се опитат през районния кмет и законите да нападат притежателя на лифта “, разяснява Прошко Прошков от ГЕРБ-СДС.

Поискаха от някогашните кметове на София да участват на изключително съвещание по тематиката

„ Много е мъчно да приемем съществено доводите на ГЕРБ - не става дума за концесия, а за приватизация. Очевидно ги е боязън, не желаят да носят отговорност, няма какво да кажат, с цел да си защитят дейностите “, уточни Борис Бонев от ПП-ДБ-Спаси София.

„ Тази кървяща рана на София. Години наред имаме остарели уреди и слушаме по какъв начин не могат да бъдат осъвременени поради закон за гори, проекти. „ Витоша “ е парк, който би трябвало да се употребява от хората. Другата седмица ще свикам изключително съвещание на комисията. Днес очевидно отново са единствено приказки “, разяснява Иван Таков от Българска социалистическа партия.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР