Две локации в ромския квартал Столипиново е Пловдив отново са

...
Две локации в ромския квартал Столипиново е Пловдив отново са
Коментари Харесай

Предблокови пространства в Столипиново отново се превърнаха в сметище

Две местоположения в ромския квартал " Столипиново " е Пловдив още веднъж са замязяли на сметища. Боклуци са превзели междублоковите пространства на ул. " Сокол " 20 и " Славия " 1. 
Прочетете още
" Тук не е чистено от 1 година, всичко е в отпадък ", алармира четец на TrafficNews.bg. 

От Оперативна програма " Чистота " обаче изрично отхвърлиха изказванието и показаха, че улиците попадат в един от най-интензивно почистваните зони в ромския квартал. 

" Ул. " Сокол " и ул. " Елба " са сериозни точки в кв. " Столипиново ", където ежедневно се натрупат камари нерегламентирани боклуци. Ул. " Славия " е пресечка на ул. " Елба " и също попада в периметъра, който няколко пъти седмично се почиства от нашите екипи. Част от работата на чиновниците на Оперативна програма " Чистота " е ръчна, тъй като в някои зони достъпът с машини е неосъществим ", разясниха от общинското дружество. 

От там допълват, че още през днешния ден на съответните адреси още веднъж ще се извърши подробно разчистване. 

" Използваме случая още веднъж да призовем жителите да изхвърлят боклуци единствено на регламентираните места. Оперативна програма " Чистота " работи неуморно и разчистване в кв. " Столипиново " се реализира от понеделник до неделя, в това число на формалните празници ", допълниха от предприятието. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР