Две ефективни и две условни присъди постанови Специализираният наказателен съд

...
Две ефективни и две условни присъди постанови Специализираният наказателен съд
Коментари Харесай

Ало-измамници върнаха парите на възрастни жени от Сливен

Две ефикасни и две условни присъди постанови Специализираният углавен съд за четирима телефонни измамници, откакто се признаха за отговорни, върнаха до стотинка парите на 9 потърпевши възрастни дами от Сливен и желаеха съглашение със Специализираната прокуратура, оповестиха от държавното обвиняване, оповестява бтв.
Четиримата наказани бяха упрекнати за присъединяване в проведена незаконна група, откраднала общо съвсем 23 000 лева от възрастни хора от Сливен и Ямбол от началото на май 2013 година до 27 юни 2013 година
Най-често измамниците се представяли за лекари и убеждавали потърпевшите, че техен непосредствен страда от тежко заболяване и се нуждае от ваксина, или пък е претърпял злополука. Исканите от тях суми, с цел да „ оказват помощ “ на внуци, дъщери и зетьове, варирали от 800 до 7000 лв..
Двамата уредници на незаконната група са приели да влязат в пандиза за, надлежно, година и половина и една година при първичен общ режим. Другите двама подсъдими получиха условни санкции от 2 години и година и 10 месеца с четиригодишен изпитателен период.
Присъдите са дефинитивни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР