Двама съпрузи са заподозрени за убийството на университетския преподавател Стефан

...
Двама съпрузи са заподозрени за убийството на университетския преподавател Стефан
Коментари Харесай

Извънредно! Има задържани за убийството на учения в Пловдив, устроили му капан!

Двама съпрузи са обвинени за убийството на университетския учител Стефан Нейков, оповестява TrafficNews.bg. Мъжът и дамата са арестувани и сега ги разпитват в Криминална полиция.

По непотвърдена информация през вчерашния ден вечерта съпрузите са примамили Нейков като му устроили капан. Извели го с автомобил на безлюдно място, където му нанесли тежък побой. При побоя са употребявали дървен прът. След това го върнали и изхвърлили тялото край Военна болница, където по-късно трупът е открит от минувачи.

Автомобилът, до който е открито тялото - сив "Фолксваген Поло " е благосъстоятелност на сина на Нейков.

Мотивите за жестокото ликвидиране сега се откриват, само че най- евентуално се касае за любовен триъгълник. Припомняме, че 71-годишният мъж, нощес бе открит мъртъв до Военна болница в Пловдив. Жертвата е доцент доктор Стефан Нейков и е преподавал "Зеленчукопроизводство " в Аграрен университет Пловдив, бил е и в Институт по растителни генетични запаси „ К. Малков “ – Садово. Семеен е, има наследник, който също е учител в Садово.

Тялото на мъжа е намерено отвън колата с забележими следи от нечовечен побой. Назначена е аутопсия, която ще даде точните аргументи за настъпването на гибелта. Полицията води следствие, а казусът е под наблюдението на Окръжна прокуратура.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР