Магдалена Томова излезе суха от участието си в Ергенът. Масово

...
Магдалена Томова излезе суха от участието си в Ергенът. Масово
Коментари Харесай

Жрица на любовта! Ариф Маджид плаща в брой на Маги от „Ергенът”, за да го пусне в леглото си

Магдалена Томова излезе „ суха ” от присъединяване си в „ Ергенът ”. Масово хората я харесват, а за това способства самият Ерген, който изигра финала като недоклатена ученичка и с видеозапис отряза двете финалистки. Хорското мнение е ориентирано основно против Алек сега и това направи Маги и Надежда позитивни герои.

Истината е, че Магдалена добре си изигра ролята на добра и почтена женица, търсеща любовта. В действителния живот тя търси единствено парите, които от време на време печели и посредством секс.

За 20 години полов живот броя мъже, предходна през леглото на варненката, е голяма. Втората половина от нея е формирана единствено от безскрупулни богаташи, ползващи я като секс кукла.

Сред тези мъже е и Ариф Маджид, който е един от синовете на притежателя на известната верига за бързо хранене KFC. Наричаният от другари Хари сириец преди време се срещнал с Маги в столичен нощен клуб и почнал да я смъква. Тя го отрязвала досега, в който не извадил пачка пари и тогава русокоската незабавно му пристанала.

Сексуалните игри сред двамата не престават понякога и до през днешния ден. Когато му се доправи секс, Ариф изваждал пълен бележник с женски имена, където участвала и звездата от „ Ергенът ”.

Всъщност Маги взе участие с връзки в шоуто, защото стремежът й най-сетне да стане същински известна, а не просто позната на известните, е бил доста мощен. Тя има фотоси с продуцента Радо Тушев, а неотдавна се разбра, че е взела участие във видеоклип към ария на Маги Джанаварова, с която са близки приятелки.

Очевидно е, че моралът и ценностната система на Магдалена Томова от Варна не са по никакъв начин високи, макар стремежът на продуцентите и сценаристите да я изкарат светица. В последна сметка една жена на 37 година, която бърка Иван Вазов с Христо Ботев, както се разбра от играта с въпросите, не може да бъде стойностна дама.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР